شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

قلندر شریف: شهرداری مشهد در ایام اربعین آماده همکاری همه‌جانبه با نجف است

  • کد خبر: ۱۷۳۰۰۲
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
قلندر شریف: شهرداری مشهد در ایام اربعین آماده همکاری همه‌جانبه با نجف است
شهردار مشهدمقدس با اشاره به نگاه ویژه مدیریت شهری در دوره ششم به حوزه دیپلماسی شهری و فعال کردن تفاهم‌نامه‌های خواهرخواندگی، گفت: در همین راستا در دو بخش پیاده‌روی اربعین و انتقال تجارب فنی و مهندسی در حوزه‌های مختلف شهری با شهرداری نجف همکاری همه‌جانبه‌ای خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در نشست مشترک با معاون استاندار و شهردار نجف که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد و معاونان شهردار برگزار شد، افزود: به ایام ماه محرم و صفر نزدیک می‌شویم و راهپیمایی بزرگ اربعین را در پیش داریم.

وی بابیان اینکه بسیار خوشحال هستیم که در اربعین سال‌های گذشته به‌عنوان خادمان کوچک امام رضا (ع) قدم‌هایی را برای خدمت‌رسانی به زائران امیرالمؤمنین علی (ع) و امام حسین (ع) در شهر نجف برداشته‌ایم، اظهار کرد: ما همان‌طور که در مشهد، خودمان را خادم زائران و مجاوران علی‌بن موسی‌الرضا (ع) می‌دانیم، در نجف نیز خادم زائران امیرالمؤمنین (ع) هستیم و این برای من و همکارانم یک افتخاراست.

شهردار مشهد تصریح کرد: همکاری‌های میان شهرداری مشهد و نجف می‌تواند در دو بخش پیاده‌روی بزرگ اربعین و انتقال تجربیات فنی و مهندسی در حوزه مدیریت شهری در طول سال موردتوجه قرار گرفته و عملیاتی شود.

قلندر شریف ادامه داد: می‌دانیم که استانداری و شهرداری نجف اقدامات خود را برای برگزاری پیاده روی بزرگ اربعین آغاز کرده و ما نیز در شهرداری مشهد برنامه‌ریزی و مقدمات لازم جهت حضور پررنگ کاروان خدام الحسین (ع) برای خدمت‌رسانی به زائران را در ایام اربعین در شهر نجف از دو ماه قبل شروع کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در جلسات مشترکی که تاکنون در نجف و مشهد برگزارشده مواردی در حوزه پیاده روی بزرگ اربعین مطرح و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: درمجموع اربعین امسال در نظر داریم تا با استفاده از تجربیات اربعین سال‌های گذشته در حوزه‌های خدمات شهری، راهنمای زائر و حمل‌ونقل پررنگ‌تر در نجف حضور پیدا کنیم.

شهردار مشهد ادامه داد: ابتدا باید بگویم که در حوزه خدمات شهری، باافتخار در کنار همکارانمان در شهرداری نجف و در چهارچوب نظرات مدیریت شهری آن به زائران امیرالمؤمنین و امام حسین (ع) خدمات‌رسانی خواهیم کرد.

قلندر شریف گفت: بر همین اساس طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده کاروان خدام الحسین (ع) شهرداری مشهد همچون اربعین سال گذشته با هزارنفر شامل پاکبانان، اتوبوس‌رانان، راهنمایان زائر، پشتیبانی و ... جهت خدمت‌رسانی در نجف حضور خواهد یافت.

وی اضافه کرد: امیدواریم اربعین امسال با بهره‌گیری از تجربیات سال‌های گذشته پررنگ‌تر به زائران امیرالمؤمنین و امام حسین (ع) در نجف خدمات ارائه کنیم.

شهردار مشهد به همکاری دو شهر مشهد و نجف در حوزه انتقال تجارب فنی و مهندسی نیز اشاره کرد و افزود: ما در حوزه خدمات شهری، عمران و حمل‌ونقل به‌ویژه احداث تقاطع‌های غیرهمسطح و مترو تجربیات و ظرفیت‌های خوبی داریم که می‌توانیم با شهرداری نجف همکاری نماییم.

قلندر شریف ادامه داد: در حال حاضر مشهد دارای چهار خط مترو است که دو خط آن فعال و دو خط دیگر در حال احداث است که در این حوزه نیز آماده انتقال تجربیات فنی و مهندسی خود به استانداری و شهرداری نجف هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->