ویدئو | پاکبان‌های سرزمین خورشید در خانه پدری اختصاص ۹۰ واگن چینی به مشهد | خط ۳ مترو مشهد در مسیر توسعه افزایش نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری برای خدمت به زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس تداوم خدمت کاروان خادمان مدیریت شهری مشهد در گرمای سوزان نجف نجف، شهری که با حضور پاکبانان شهر امام رضا(ع) بوی خدمت به خود گرفته است + فیلم تاریخ صنعت ابریشم‌بافی در مشهد قدیم | نوغان‌داری در میان پیله‌های تاریخ بهره‌برداری از ۵۲۳ پروژه بهداشتی در مدارس خراسان رضوی تا مهرماه هوایی قابل قبول زیر آفتاب تابستانی مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از ایستگاه‌های مبادله پسماند و گلایه شهروندان از چندنرخی‌بودن خدمات آن‌ها خدمت‌رسانی تمام‌قد شهرداری مشهد به زائران دهه پایانی ماه صفر | مشهد در ایام صفر یکی از پرترددترین شهر‌های کشور می‌شود فرماندار مشهد: مردم نگران تأمین آرد و نان در ایام دهه پایانی صفر نباشند | به دلیل مغایرت در تقویم قطعی برق، از مردم عذرخواهی می‌کنیم + فیلم پیام رئیس شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

قلندر شریف: شهرداری مشهد در ایام اربعین آماده همکاری همه‌جانبه با نجف است

  • کد خبر: ۱۷۳۰۰۲
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
قلندر شریف: شهرداری مشهد در ایام اربعین آماده همکاری همه‌جانبه با نجف است
شهردار مشهدمقدس با اشاره به نگاه ویژه مدیریت شهری در دوره ششم به حوزه دیپلماسی شهری و فعال کردن تفاهم‌نامه‌های خواهرخواندگی، گفت: در همین راستا در دو بخش پیاده‌روی اربعین و انتقال تجارب فنی و مهندسی در حوزه‌های مختلف شهری با شهرداری نجف همکاری همه‌جانبه‌ای خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در نشست مشترک با معاون استاندار و شهردار نجف که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد و معاونان شهردار برگزار شد، افزود: به ایام ماه محرم و صفر نزدیک می‌شویم و راهپیمایی بزرگ اربعین را در پیش داریم.

وی بابیان اینکه بسیار خوشحال هستیم که در اربعین سال‌های گذشته به‌عنوان خادمان کوچک امام رضا (ع) قدم‌هایی را برای خدمت‌رسانی به زائران امیرالمؤمنین علی (ع) و امام حسین (ع) در شهر نجف برداشته‌ایم، اظهار کرد: ما همان‌طور که در مشهد، خودمان را خادم زائران و مجاوران علی‌بن موسی‌الرضا (ع) می‌دانیم، در نجف نیز خادم زائران امیرالمؤمنین (ع) هستیم و این برای من و همکارانم یک افتخاراست.

شهردار مشهد تصریح کرد: همکاری‌های میان شهرداری مشهد و نجف می‌تواند در دو بخش پیاده‌روی بزرگ اربعین و انتقال تجربیات فنی و مهندسی در حوزه مدیریت شهری در طول سال موردتوجه قرار گرفته و عملیاتی شود.

قلندر شریف ادامه داد: می‌دانیم که استانداری و شهرداری نجف اقدامات خود را برای برگزاری پیاده روی بزرگ اربعین آغاز کرده و ما نیز در شهرداری مشهد برنامه‌ریزی و مقدمات لازم جهت حضور پررنگ کاروان خدام الحسین (ع) برای خدمت‌رسانی به زائران را در ایام اربعین در شهر نجف از دو ماه قبل شروع کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در جلسات مشترکی که تاکنون در نجف و مشهد برگزارشده مواردی در حوزه پیاده روی بزرگ اربعین مطرح و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: درمجموع اربعین امسال در نظر داریم تا با استفاده از تجربیات اربعین سال‌های گذشته در حوزه‌های خدمات شهری، راهنمای زائر و حمل‌ونقل پررنگ‌تر در نجف حضور پیدا کنیم.

شهردار مشهد ادامه داد: ابتدا باید بگویم که در حوزه خدمات شهری، باافتخار در کنار همکارانمان در شهرداری نجف و در چهارچوب نظرات مدیریت شهری آن به زائران امیرالمؤمنین و امام حسین (ع) خدمات‌رسانی خواهیم کرد.

قلندر شریف گفت: بر همین اساس طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده کاروان خدام الحسین (ع) شهرداری مشهد همچون اربعین سال گذشته با هزارنفر شامل پاکبانان، اتوبوس‌رانان، راهنمایان زائر، پشتیبانی و ... جهت خدمت‌رسانی در نجف حضور خواهد یافت.

وی اضافه کرد: امیدواریم اربعین امسال با بهره‌گیری از تجربیات سال‌های گذشته پررنگ‌تر به زائران امیرالمؤمنین و امام حسین (ع) در نجف خدمات ارائه کنیم.

شهردار مشهد به همکاری دو شهر مشهد و نجف در حوزه انتقال تجارب فنی و مهندسی نیز اشاره کرد و افزود: ما در حوزه خدمات شهری، عمران و حمل‌ونقل به‌ویژه احداث تقاطع‌های غیرهمسطح و مترو تجربیات و ظرفیت‌های خوبی داریم که می‌توانیم با شهرداری نجف همکاری نماییم.

قلندر شریف ادامه داد: در حال حاضر مشهد دارای چهار خط مترو است که دو خط آن فعال و دو خط دیگر در حال احداث است که در این حوزه نیز آماده انتقال تجربیات فنی و مهندسی خود به استانداری و شهرداری نجف هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->