افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بذرپاش: واگذاری سالی ۴۰۰ هزار قطعه زمین از اهداف وزارت راه و شهرسازی است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۳۰۷۹
  • ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
  • ۲
بذرپاش: واگذاری سالی ۴۰۰ هزار قطعه زمین از اهداف وزارت راه و شهرسازی است+ فیلم
وزیر راه و شهرسازی گفت: حدودا سالی ۴۰۰ هزار قطعه زمین در هدفگذاری واگذاری زمین‌ها قرار دارد که در راستای طرح جوانی جمعیت هدفگذاری کردیم که ۷۰ هزار قطعه زمین واگذار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش در جمع خبرنگاران در حاشیه آیین اهدی ۱۲۱۰ قطعه زمین رایگان به خانواده‌های بیش از ۳ فرزند در خراسان رضوی عنوان کرد: در راستای طرح جوانی جمعیت ۲ تا ۳ ماه است که عزم خود را جزم کرده‌ایم تا بتوانیم زمین‌های رایگان به خانواده‌ها اهدا کنیم.

وی افزود: حدودا سالی ۴۰۰ هزار قطعه زمین در هدفگذاری واگذاری زمین‌ها قرار دارد، اما در راستای طرح جوانی جمعیت هدفگذاری کردیم که ۷۰ هزار قطعه زمین واگذار کنیم که ۱۰ درصد آن متعلق به خراسان رضوی است که تا پایان سال جاری ۷ هزار قطعه زمین به خانواده‌های این استان واگذار خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: به مناسبت این روز فرخنده برنامه واگذاری ۱۲۱۰ قطعه زمین رایگان به خانواده‌های دارای ۳ فرزند خراسان رضوی برگزار شد. امیدوارم بتوانیم این حرکت را با سرعت بیشتری ادامه دهیم.

بذرپاش تصریح کرد: در این ایام عزیز ۱۵۵۰۰ قطعه زمین رایگان در زیر مجموعه این طرح به خانواده‌های دارای ۳ فرزند در سراسر کشور اهدا شد. واگذاری زمین نیاز به زمان دارد، زیرا تامین زیرساخت‌ها و انتخاب جای مناسب و فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب زمان‌بر است.

وی ادامه داد: همکاران ما در استانداری‌ها تمام تلاش خود را در این موضوع به کار گرفته‌اند. رییس جمهور نیز در جلسات شورای عالی مسکن نسبت به اجرای طرح جوانی جمعیت تاکید دارد. دولت تمام بضاعتش در میانه میدان است و از تمام نهاد‌های عمومی و بخش‌های مختلف درخواست داشته تا زمین‌های خود را برای اجرایی شدن این طرح به میدان آورند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: هرکس با هرنگاهی به این موضوع نگاه کند طرح مبارک و ضروری است. این طرح برای آینده ایران موضوع مهمی به شمار می‌رود تا چند سال آینده موضوع جمعیت از مرحله خطر فاصله بگیرد و به مرحله ثبات برسد تا آینده ایران به بهترین نحو رقم بخورد.

بذرپاش ادامه داد: تسهیلات طرح ملی مسکن نیز شامل طرح جوانی جمعیت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
0
0
واقعا...!!!!؟
موفق باشی آقای بذرپاش!
پیشنهاد میکنم حرفی بزنید که بتوانید به آن عمل کنید...!!!
معصومه
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
0
0
آقای بذر پاش حالا این زمین رودادین بیان یه جاده آسفالت درست کنند به طرف دوراهی آخرت حالت بهشت یاجهنم. این دنیاشون جهنم کردین حداقل برن بهشت.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->