صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

شکایت سیلوا از استقلال

  • کد خبر: ۱۷۳۳۴۷
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
شکایت سیلوا از استقلال
مدافع برزیلی فصل گذشته استقلال ضمن فسخ قرارداد خود با این باشگاه تهدید به شکایت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رافائل سیلوا مدافع برزیلی آبی پوشان با وجود اینکه یکسال دیگر از قراردادش باقی مانده بود، به واسطه پرداخت نشدن مطالبات خود قراردادش را به صورت یکطرفه فسخ کرد. او طی نامه‌ای که به باشگاه استقلال ارسال کرده تا روز ۲۸ تیرماه به این باشگاه فرصت داده که مطالباتش را پرداخت کنند.


در صورتی که ظرف ۱۰ روز آینده مطالبات سیلوا از سوی استقلال پرداخت نشود، این مدافع با بردن ماجرا به فیفا و اقدام به شکایت علیه آبی پوشان مشکل جدیدی را به این باشگاه اضافه خواهد کرد. حالا علی خطیر که شب گذشته سمت سرپرست مدیرعاملی استقلال را برعهده گرفت، در اولین روز‌های کاری خود باید یک مشکل جدید را هم حل کند. او با انبوه بدهی‌های مالی مواجه است، اما پرداخت پول سیلوا را باید در اولویت بگذارد که در غیر اینصورت یک پرونده فیفایی دیگر برای استقلال باز می‌شود که می‌تواند تبعات سنگینی را برای این باشگاه به همراه داشته باشد.


این در حالی است که کوین یامگا دیگر بازیکن خارجی استقلال هم بابت مطالبات ۱۶۰ هزار دلاری خود به باشگاه نوتیس داده واگر پول او هم پرداخت نشود، ممکن است اقدامی مشابه سیلوا انجام بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->