آیت‌الله علم‌الهدی: بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت | نقش جدی گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت نایب‌رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عمان در حال ارتقا است سرلشکر پاکپور: به ایران تعدی شود، جهنم برپا می‌کنیم علی‌اف تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را لغو کرد بازگشت ایران به نشست FATF پس از ۶ سال وقفه معاون رئیس جمهور آمریکا وارد اراضی اشغالی شد رئیس قوه‌قضائیه: دانشجویان هوشیار باشند که در زمین دشمن بازی نکنند رئیس جمهور سابق فرانسه به زندان رفت + فیلم پرداخت خسارت به ۵۰۰ واحد آسیب‌دیده آستانه‌اشرفیه در پی جنگ ۱۲ روزه آغاز شد کمیسر کل آژانس آنروا: صدای اسلحه‌ها را در غزه خاموش کنید به جوان ایرانی اعتماد کنیم هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟ مظفری: خراسان رضوی، پیشران دیپلماسی استانی و پیشگام رشد صادرات کشور است سخنگوی دولت: سرمایه‌گذاران ۷۰۰ کیلوگرم طلا وارد کرده‌اند (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) معاون ترامپ از سفر به غزه منصرف شد حماس: هزینه بازسازی غزه برعهده رژیم اشغالگر است رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق در ستاد فرماندهی کل ارتش ایران حاضر شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) گزارش اینستاگرامی عراقچی از دیدارش با الاعرجی | امنیت، محور گفت‌وگوها حاجی بابایی: رفتار دوگانه تروئیکای اروپا و آمریکا علیه ایران، نشانه سقوط دیپلماسی است همه چیز درباره جزایر سه‌گانه | روزی ویژه برای جزایر سه‌گانه ایران وارد تقویم رسمی کشور می‌شود رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست
سرخط خبرها

وزیر صهیونیستی خطاب به بایدن: اسرائیل بخشی از آمریکا نیست

  • کد خبر: ۱۷۳۴۴۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۸
وزیر صهیونیستی خطاب به بایدن: اسرائیل بخشی از آمریکا نیست
وزیر امنیت رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با انتقاد شدید از اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا گفت بایدن باید درک کند که اسرائیل بخشی از آمریکا نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، «ایتمار بن غفیر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی به شدت از اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره اوضاع داخلی کابینه رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

وی در سخنانش گفت: «بایدن باید درک کند که اسرائیل بخشی از ایالات متحده آمریکا نیست».

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امروز در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته بود: «دیدگاه برخی از اعضای کابینه نتانیاهو درباره شهرک سازی در کرانه باختری بخشی از مشکلات است».

بن غفیردر ادامه سخنانش اضافه کرد: «اگر بایدن اعتقاد دارد که توزیع سلاح در میان اسرائیلی‌ها، افراطی گری است پس من از وی دعوت می‌کند که بیاید از قدس و الخلیل بازدید کند».

رئیس جمهور آمریکا امروز در مصاحبه خود با سی‌ان‌ان گفت: «به صورت منظم با اسرائیلی‌ها گفت‌وگو داریم وامیدواریم که نتانیاهو به سوی اعتدال حرکت کند».

رئیس جمهور آمریکا افزود: «نمی‌گوییم که تمام مشکلات در کرانه باختری به دلیل اسرائیل است اما اسرائیل بخشی از مشکلات در این منطقه است».

وی اضافه کرد: «همچنان ایمان داریم که راه حل دو دولت مسیر صحیح برای پایان دادن به درگیری میان فلسطینیان و اسرائیل است».

کابینه ائتلافی «بنیامین نتانیاهو» قصد دارد روز دوشنبه اولین قرائت لایحه حذف اختیارات دیوان عالی قضایی را در پارلمان رژیم صهیونیستی به تصویب برساند؛ اقدامی که در صورت وقوع، شرایط داخلی این رژیم را ملهتب‌تر از پیش خواهد کرد.

نمایندگان کنست قصد دارند طبق پیشنهاد کابینه نتانیاهو، اختیار صدور حکم «معقولیت» را از دادگاه عالی بگیرند؛ اختیاری که به دادگاه عالی به عنوان بالاترین نهاد قضایی اسرائیل اجازه می‌دهد مانع تصویب برخی طرح‌ها در دولت شود.

مخالفان می‌گویند در صورتی که این لایحه به تصویب کنست برسد، فاتحه «دموکراسی» خوانده خواهد شد و نتانیاهو اسرائیل را به سمت یک سیستم حکومتی دیکتاتوری سوق خواهد داد.

در این راستا شب گذشته بیش از ۱۵۰ هزار نفر از مخالفان بنیامین نتانیاهو به خیابان‌های تل آویو آمدند. «یوآل نوآ حراری»، تاریخدان اسرائیلی که شهرت جهانی دارد، طی سخنرانی در تظاهرات تل آویو گفت: «حتی اگر یک لایحه را تصویب کنید، با تک تک ابزار مسالمت‌آمیزی که در اختیار داریم به مخالفت با شما برمی‌خیزیم».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->