شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بزرگترین مانور امدادی زلزله در مشهد برگزار می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۳۵۲۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
بزرگترین مانور امدادی زلزله در مشهد برگزار می‌شود + جزئیات
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از برگزاری بزرگترین مانور امدادی زلزله در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن ذاکریان در نشست خبری «تمرین تمام‌عیار امداد و نجات» که امروز، ۱۹ تیر، با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: چهارشنبه، ۲۱ تیر ماه، مانور امداد و نجات زلزله در مشهد برگزار خواهد شد تا ظرفیت‌ها و آمادگی تیم‌های امداد و نجات ما ارزیابی شود.

وی ادامه داد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته، قرار است مانور بر پایه وقوع زلزله‌ای ۶.۲ ریشتری باشد که مرکزیت آن کلات است. در ادامه منطقه خواجه‌ربیع مشهد، جنب بوستان بهار جهت اسکان اضطراری در این مانور به امکانات و تجهیزات امدادی مجهز خواهد شد.

ذاکریان در پاسخ به چرایی انتخاب این منطقه تصریح کرد: آسیب‌پذیر بودن منطقه از حیث بافت و اینکه بخشی از حاشیه شهر محسوب می‌شود، علت انتخاب این مکان است. از سوی دیگر در گستره منطقه انتخابی بیش از ۴۰۴ هزار خانوار ساکن هستند و در صورت وقوع زلزله‌ای واقعی، طبعا امر خدمت رسانی به این نقاط حائز اهمیت خواهد بود.

برگزاری بزرگترین مانور امدادی زلزله در مشهد + جزئیات

مکان برگزاری مانور زلزله در مشهد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این مانور برنامه‌ای ملی است که هر چند استان با همدیگر به یک منطقه تبدیل می‌شوند که در مانور ما، سه استان خراسان‌های رضوی، شمالی و جنوبی مشارکت خواهند داشت.

وی توضیح داد: با همکاری بیش از ۲۵ دستگاه مسئول و عضو در ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی، قرار است ۱۰۴ چادر اسکان اضطراری در منطقه برپا شود. سه فروند بالگر امدادی بر فراز منطقه به پرواز در خواهند آمد و بدون فرود در منطقه، امدادگران را به محل حادثه خواهند رساند. امکانات سرمایشی، بهداشتی، درمانی، برپایی آشپزخانه و نانوایی صحرایی، راه‌اندازی سیستم‌های برق و آب و... در منطقه ایجاد خواهد شد.

برگزاری بزرگترین مانور امدادی زلزله در مشهد + جزئیات

نقشه اسکان چادرهای امدادی جمعیت هلال احمر در مانور بزرگ زلزله

ذاکریان ادامه داد: ۲ تیم واکنش سریع از استان‌های خراسان شمالی و جنوبی به استعداد جمعا ۳۰ نفر به علاوه ۲ تیم از هلال احمر خراسان رضوی به همراه سگ‌های زنده‌یاب در مانور شرکت خواهند کرد.

وی در مورد ساعت برگزاری مانور تاکید کرد: مانور براساس «ساعت صفر» انجام می‌گیرد اما برای رفاه حال ساکنان منطقه، اطلاع رسانی‌های لازم با همکاری رسانه‌ها و مدیریت شهری در حال انجام است تا خللی در زندگی افراد به وجود نیاید.

ذاکریان در مورد هزینه‌های برگزاری مانور و تجهیزات مورد استفاده اشاره کرد: هیچ بررسی‌ در مورد هزینه‌ها انجام نشده و مشخص نیست که هزینه‌های مانور چقدر با هزینه‌های یک زلزله واقعی تفاوت خواهد داشت. در مورد تجهیزات نیز باید اعلام شود برخلاف برخی گفته‌ها، تجهیزات ما به‌روز و بدون مشکل است و در استفاده از آن‌ها مشکلی نخواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->