پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قرارداد پرسپولیس با سرلک مشروط است

  • کد خبر: ۱۷۳۵۹۲
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۵
قرارداد پرسپولیس با سرلک مشروط است
باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد سرلک مجوز ۶ ماهه گرفت.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد هافبک جوان خود مجبور شد از سازمان نظام وظیفه مجوز بگیرد. از این جهت که این بازیکن فقط در شرایطی می‌توانست بازیکن سرباز حساب نشود که ملی پوش باشد و، چون در اردوی اخیر تیم ملی نبود، این انتقال گره خورد. اما با اعلام نظام وظیفه سرلک، چون در ۶ ماه گذشته برای تیم ملی بازی کرده بود مجوز ۶ ماهه اش برای ادامه حضور در پرسپولیس صادر شد.

در چنین شرایطی قراردادی که سرلک با پرسپولیس امضا کرده مشروط به حساب می‌آید. از این جهت که در نیم فصل این باشگاه باز هم باید از سازمان نظام وظیفه مجوز بگیرد. نظام وظیفه هم زمانی این مجوز را تمدید می‌کند که سرلک همچنان ملی پوش بماند.

در همین راستا هافبک پرسپولیس باید همه تلاشش را بکند تا در یکی از فیفا دی‌های باقی مانده تا نیم فصل حتما در لیست امیر قلعه نویی باشد در غیر این صورت او چاره‌ای جز سرباز شدن نخواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->