سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به وضعیت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درگیری در آبمیوه فروشی رنگ خون گرفت

  • کد خبر: ۱۷۳۷۵۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰
درگیری در آبمیوه فروشی رنگ خون گرفت
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی که در جریان نزاع بر سر اختلافات مالی همکارش را در یک مغازه آبمیوه فروشی به قتل رسانده بود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی ولیپور گودرزی درباره جزئیات این پرونده گفت: حوالی ساعت چهار بامداد یکشنبه هفته‌جاری قتل مرد جوانی در یکی از پاساژ‌های معروف واقع در محدوده شهرک غرب تهران از سوی کلانتری ۱۳۴ به اداره دهم پلیس آگاهی گزارش داده شد که با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی و تیم تشخیص هویت به مغازه آبمیوه‌فروشی در پاساژ مورد نظر رفته و با جسد خون‌آلود نوجوان ۱۷ ساله‌ای مواجه شدند که براثر ضربات چاقو به قتل رسیده بود.

وی ادامه داد: تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مقتول، برادرش و قاتل که همگی اهل کشور افغانستان بودند، به عنوان کارگر در این مغازه آبمیوه‌فروشی مشغول به کار بودند که ناگهان با یکدیگر درگیر شده‌اند. کارآگاهان با دریافت این اطلاعات موفق به شناسایی متهم به قتل شده ودر عملیاتی پلیسی این فرد را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده که همکار مقتول و برادرش بود، اظهارکرد:‌این فرد هدف تحقیقات قرار گرفت و در جریان آن اعتراف کرد که چند روز قبل در مغازه خوابیده بود که میان او با مقتول و برادرش بحثی درگرفت. این دو نفر به متهم بدهکار بودند وهمین موضوع سبب بالاگرفتن بحث شد و درگیری آنان به شکل فیزیکی ادامه پیدا کرده است و سرانجام متهم با چاقو ضرباتی را به مقتول وارد کرده است.

ولیپور گودرزی با بیان اینکه متهم و برادر مقتول در این درگیری مجروح شدند، ادامه داد: پس از اعتراف صریح متهم به قتل با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهم به قتل برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده و بازسازی صجنه جرم در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرارگرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->