رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

دیدار چهره به چهره فرماندار و مدیران ۱۵ دستگاه اجرایی با اهالی منطقه ۳ مشهد | بهسازی معابر شهری، مطالبه اصلی اهالی محله

  • کد خبر: ۱۷۳۷۶۵
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵
دیدار چهره به چهره فرماندار و مدیران ۱۵ دستگاه اجرایی با اهالی منطقه ۳ مشهد | بهسازی معابر شهری، مطالبه اصلی اهالی محله
نشست صمیمانه محسن داوری فرماندار مشهد با شهروندان مناطق ۳ و ثامن، سه‌شنبه‌شب با حضور مدیران و نمایندگان ۱۴ دستگاه اجرایی در مسجد آیت‎الله میلانی محله هاشمی‎نژاد مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست صمیمانه محسن داوری فرماندار مشهد با شهروندان مناطق ۳ و ثامن، سه‌شنبه‌شب با حضور مدیران و نمایندگان ۱۴ دستگاه اجرایی ازجمله تأمین اجتماعی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شهرداری منطقه ثامن، کلانتری هاشمی‌نژاد، شرکت آب و فاضلاب، اداره‌کل ورزش و جوانان، شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد، بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه دو، اداره کل آموزش و پرورش استان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، اداره کل مخابرات استان، سازمان بهزیستی، آستان قدس رضوی و اداره کل امور مالیاتی استان و شهرداری منطقه سه و نیز اهالی منطقه در مسجد آیت‎الله میلانی محله هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد.

حضور نهادهای پاسخگو، گلچین‎شده و هدفمند

محسن داوری فرماندار مشهد در این دیدار مردمی با بیان اینکه جلسات دیدار مردمی در سه‎شنبه‎شب‎ها، یکی از سه نوع ارتباط فرمانداری شهرستان با اقشار و آحاد مختلف مردم است، اظهار کرد: در نوع اول، شبکه نظارت و بازرسی فرمانداری در قالب طرح شهید اصلانی، شبکه‌ای از مشکلات و چالش‌های مردم را در مناطق مختلف شهری و روستاهای پیرامونی احصا می‌کند، سپس در جلسات منظم هفتگی در فرمانداری این مشکلات موردرسیدگی قرار می‌گیرد، نهاد مسئول آن مشخص می‌شود و در قالب ابلاغیه رسمی، نهادها مکلف به پیگیری می‌شوند.

وی افزود: در نوع دوم ارتباطات مردمی هم هر هفته در روزهای دوشنبه، جلسات ملاقات مردمی به میزبانی فرمانداری مشهد برگزار می‌شود تا در مجموع، همه آن دسته از مجاورانی که در قالب طرح شهید اصلانی یا سه‎شنبه‎های دیدار مردمی، مشکلات خود را مطرح و درخواستی ارائه کرده‌اند، به‌صورت موردی موردرسیدگی قرار بگیرند.

فرماندار مشهد در پاسخ به سؤالی با محوریت علت حضور دستگاه‌های مختلف در هر نشست مردمی گفت: پیش از اینکه با هماهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، مسجد موردنظر در یکی از مناطق شهری یا روستاهای پیرامون شهر انتخاب شود، شبکه نظارت و بازرسی به‌صورت نامحسوس در منطقه هدف حضور پیدا می‌کند، مشکلات موردمطالبه مردم را احصا می‌کند و در نهایت، در برنامه سه‎شنبه‎شب‎ها مقرر می‌شود تا کدام نهادها براساس نیاز مردم در جلسه حضور پیدا کنند. به همین دلیل است که در مناطق حاشیه شهر، اگر حضور اداره کل اتباع و امور مهاجرین ضروری است، در مناطق مرکزی حضور شهرداران است که بیشتر ضرورت پیدا می‌کند.

وی ابراز کرد: به‌طور متوسط در هر برنامه، مشکلات عمومی محلات مختلف با حضور شهرداران مناطق مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و پس از این، میز‌های خدمت برای هر اداره در مسجد تعبیه شده تا مردم بتوانند مشکلات شخصی خود را نیز به‌صورت موردی به اطلاع مسئولان برسانند و راهکار قانونی حل آن را دنبال کنند.

۴۰ میلیارد تومان برای بهسازی معابر منطقه سه

محمدمهدی خداشناس، شهردار منطقه ۳ مشهد نیز در حاشیه این دیدار و در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: مسئله آسفالت خیابان‌ها، بهسازی جوی‌ها و جداول و البته موضوع ساخت‌وسازها، سه گلایه اصلی مراجعه‌کنندگان در این جلسه دیدار مردمی بوده‌اند. بخش مراجعه‌کنندگانی که با محوریت پیگیری موضوع ساخت‌وساز در جلسه حاضر بودند، سؤالاتی پیرامونی روند اخذ مجوز و پروانه ساخت داشتند که به این مسائل پاسخ داده شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اهم گلایه‌های مردم از ناهمواری‌های معابر این محله است، در اینجا بیش از ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی معابر شهری تخصیص پیدا کرده و به‌زودی در حوزه خیابان‌های مسلم، گاز و فاطمیه به‌صورت ویژه وارد عمل خواهیم شد. به‌موازات این، شهرداری در قالب سامانه تلفنی ۱۳۷ هم به گلایه‌های مردم رسیدگی و آن‌ها را حل‌وفصل خواهد کرد.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به سؤالی با محوریت نجوه رسیدگی به چالش ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در منطقه خاطرنشان کرد: در حوزه ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، خوشبختانه در سال‌های اخیر فرهنگ‌سازی مطلوبی در محلات پایین‌تر از صدمتری لحاظ شده و به‌طور چشمگیری، شاهد کاهش جرایم ساختمانی هستیم. البته، چون این اراضی قولنامه‌ای هستند، بخشی از مردم همچنان نسبت به ساخت‌وساز‌های غیرایمن و شبانه اقدام می‌کنند، اما در هر حال، مدیریت شهری اراده دارد تا به‌شدت با این قبیل موارد برخورد کند.

دیدار چهره به چهره فرماندار و مدیران ۱۵ دستگاه اجرایی با اهالی منطقه ۳ مشهد | بهسازی معابر شهری، مطالبه اصلی اهالی محله

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->