تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

دومین یادواره ملی «لشکر آسمانی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد 

  • کد خبر: ۱۷۴۱۵۳
  • ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۵
دومین یادواره ملی «لشکر آسمانی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد 
دومین یادواره ملی لشکر آسمانی در حرم مطهر رضوی ویژه ۶۰۰ نفر از مسئولین انجمن‌های اسلامی مدارس دخترانه سراسر کشور در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا مرادصحرایی، وزیر آموزش و پروش در ابتدای این مراسم که امشب ۲۳ تیر ماه در محل تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، عنوان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری، بزرگداشت شهدا برای آینده کشور حیاتی و ضروری است و ارزش زنده نگه داشتن خون شهیدان از اجر شهدا کمتر نیست.

وی با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا به معنای انتخاب راه و روش و منش زندگی آنان است، گفت: ما در عصر حاضر با الگو‌هایی که برای گمراهی ساخته می‌شوند مواجه هستیم، بسیاری از فرهنگ‌های غرب نماد می‌سازند و این نماد‌ها به انسان شخصیت و حیات می‌دهند و متاسفانه بسیاری از جوانان بر اساس این نماد‌ها زندگی می‌کنند.  

وی ابراز کرد: دنیای بی الگوی غرب که کل تاریخ آن از بسیاری از روستا‌های ما کمتر است به الگوسازی می‌پردارند و متاسفانه این الگو‌ها وارد زندگی کشور‌های با فرهنگ شده است.

صحرایی تصریح کرد: امروز زندگی بسیاری از نوجوانان ما ریشه در عروسک‌هایی دارد که در دوران کودکی در اختیار آنان گذاشتیم. اما خوشبختانه عصر حاضر، عصر خرد، عقلانیت و آرمان خواهی است. همه ما می‌دانیم دیگر الگو‌های ساختگی به ما آرمان نمی‌دهند و با الگو‌هایی که از سیره و روش زندگی شهدا کسب می‌کنیم آن الگو‌های ساختگی را از بین می‌بریم.

به گفته وی، هویت تا حد زیادی اکتسابی است و باید آن را کسب کرد از همین رو برای اکتساب آن نیاز به آموزش، محتوا و ابزار داریم. یکی از کارکرد‌های اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان ارائه الگو‌های واقعی است که باید از این کار مهم تقدیر و تشکر کرد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه شهدا از دین و وطن خود دفاع کردند و واژه شهید با کشته شده جنگ متفاوت است، گفت: شهید شدن یک انتخاب راه و مسیری برای شهداست و راه و روش زندگی آنان نباید در زندگی امروز فراموش شود.

وی افزود: هر کس الگویی داشته باشد راه را گم نمی‌کند و زمان همه چیر را غیر از خون شهید کهنه می‌کند، در واقع با شهدا زندگی کردن و الگو قرار دادن زندگی آنان یک موهبت الهی است که قدر آن را باید بدانیم.

به گفته صحرایی کسی که می‌خواهد بر دیگران اثر بگذارد باید قدرت شبکه‌سازی و رسانه ساختن داشته باشد، جوانان باید روحیه تشکیلاتی را در خود احیا و زنده کنند، امروز هر کس یک رسانه است و باید شما جوانان برای هدف و رسالتتان از ابزار رسانه استفاده کنید.

تلاش‌های ستودنی بانوان مجاهد در راه دفاع از اسلام

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان نیز در این مراسم با طرح این سوال که چگونه شهدا به این نقطه رسیدند که برای ما الگو شده‌اند، گفت: برای رسیدن به مقام شهادت همواره رد پای یک زن در میان بوده و در تاریخ اسلام نیز   بانوان مجاهد تلاش‌های بسیاری در راه دفاع از اسلام و قرآن انجام داده‌اند که این تلاش‌های ستودنی است.

حسین تاریخی ادامه داد: بانوان مجاهد همواره تلاش کردند فرزندان و همسران خود را در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تربیت کنند.

وی خطاب به دختران این سرزمین گفت: سهم شما دختران و مادران آینده در رسیدن به بالاترین نقطه یعنی شهادت بسیار پر رنگ است و توضیه من به شما جوانان این است که باید خود را برای پیکار‌های جدی آماده کنید.

شایان ذکر است، گرامیداشت یاد و نام شهدای گمنام با اجرای نمایش دختران گیلان، شعر خوانی مجید تال، مدیحه سرایی  و تشییع پیکر مطهر یک شهید گمنام از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->