جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

درخواست ورود بازرس به باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۱۷۴۲۹۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۷
درخواست ورود بازرس به باشگاه استقلال
کاظم اولیایی، مدیرعامل سابق استقلال معتقد است که بازرس‌ها برای پی بردن به موضوع گم شدن قرارداد‌ها باید به باشگاه استقلال بروند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، کاظم اولیایی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال از اینکه می‌بیند، قرارداد‌ها از باشگاه استقلال خارج شده و به محل دیگری رفته، بسیار متعجب است. مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در این خصوص می‌گوید: «این که قرارداد نکونام در باشگاه استقلال نیست باعث تاسف است. چرا باید اسناد به این مهمی از باشگاه خارج شود؟ مگر می‌شود؟ من از دستگاه نظارتی می‌خواهم به موضوع ورود کنند.»

اولیایی تاکید کرد: «باید بازرس‌ها وارد باشگاه شوند. این مسئله بسیار قابل تامل است که اسناد به سادگی از باشگاه بیرون رفته و گم شده است. مگر می‌شود دو تا ورقه به این مهمی از باشگاه بیرون برود؟ مدیرانی که در ۵ سال اخیر به باشگاه استقلال آمدند، ساختار را نابود کردند. در گذشته استقلال با مشکلات مالی مواجه بود، اما ساختار باشگاه سالم بود. الان، ولی ماجرا متفاوت شده است. هم ساختار از بین رفته و هم اینکه مشکلات مالی افزایش یافته است.»


اولیایی با این جملات به صحبت‌هایش پایان داد: «ما درگذشته در پرداخت‌ها ضعیف بودیم، اما یکسری اصول در باشگاه رعایت می‌شد و اجازه نمی‌دادیم چنین مشکلاتی به وجود اید. چک‌های باشگاه از جای دیگری سردر می‌آورد وقرارداد‌ها نیز گم می‌شود. این وضعیت برای باشگاه استقلال زیبنده نیست و هرچه زودتر باید منشاء این اتفاقات برای افکار عمومی روشن شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->