زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی ۷ روز ۱۰ کشته بر جای گذاشت

  • کد خبر: ۱۷۴۵۲۳
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی ۷ روز ۱۰ کشته بر جای گذاشت
بررسی وضعیت حوادث خارج از شهر‌ها که امدادگران هلال‌احمر به کمک شهروندان شتافتند.

سهیل دیبا | شهرآرانیوز؛  تصادف‌های جاده‌ای در خراسان‌رضوی در سومین هفته اولین ماه تابستان که ترافیک جاده‌ها با وجود فصل مسافرت‌ها دوچندان شده، افزایش‌یافته است. تا جایی که در این هفته ده‌ها سانحه رانندگی در سراسر محور‌های استان رخ داده و امدادگران هلال‌احمر بدون هیچ چشمداشتی به کمک افراد گرفتار در این سوانح رفته‌اند.

به گفته معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی، امدادگران این سازمان در این مدت به ۱۳۸ حادثه‌دیده کمک کرده‌اند و در همین یک هفته، متأسفانه ۱۰ شهروند در سوانح جاده‌ای و حوادث غیرجاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند.

موضوع حوادث خارج از شهر‌ها براساس قوانین بالادستی در حالی به جمعیت هلال‌احمر سپرده شده است که تنها در حوادث خاصی همچون آتش‌سوزی، سایر دستگاه‌های امدادرسان برای کمک به محل اعزام می‌شوند.

به گفته معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی، از هفدهم تا بیست و چهارم تیرماه، ۳۳ حادثه مختلف در سراسر استان رخ داده است که ۲۵ حادثه مربوط به سوانح جاده‌ای و هشت مورد مربوط به دیگر حوادث بوده است.

درحالی انتظار همه بر این است که سوانح جاده‌ای پیرامون شهر مشهد بیشتر از سایر محور‌های مواصلاتی استان باشد که ابوالفضل رفیعی بیشترین سوانح رانندگی پیرامون جاده‌ها را مربوط به جاده‌های شهرستان سبزوار با شش حادثه اعلام کرد و افزود: حادثه در محور‌های منتهی به مشهد پنج مورد بوده است و در سه شهرستان تربت‌جام، قوچان و مه‌ولات هر کدام سه حادثه رخ داده است، مابقی حوادث نیز در سایر شهرستان‌ها اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: تعداد کل افراد حادثه‌دیده ۱۳۸ نفر بود که از این تعداد ۹۶ نفر مصدوم شدند و ۲۳‌مصدوم نیز توسط گروه‌های هلال‌احمر به مرکز درمانی انتقال یافتند.

حادثه تصادف اتوبوس با پژو ۴۰۵، خونین‌ترین حادثه‌ای بوده است که امدادگران هلال‌احمر استان به آن رسیدگی کرده‌اند و رفیعی در این زمینه توضیح داد: این حادثه ۲۱ تیرماه در جاده سبزوار به بردسکن رخ داد که متأسفانه چهار نفر در این سانحه رانندگی کشته شدند که بیشترین تعداد فوتی در یک حادثه مربوط به همین تصادف بود.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی، با اشاره به جان‌باختن ۱۰ نفر در حوادث مختلف استان در این بازه زمانی بیان کرد: در حوادث هفته گذشته، درمجموع ۴۱‌گروه امداد و نجات هلال‌احمر حضور داشتند و ۱۱۷ نیروی عملیاتی، این حوادث را پوشش دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->