توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟
سرخط خبرها

سازمان نظام پرستاری از وزارت بهداشت شکایت کرد

  • کد خبر: ۱۷۴۵۸۹
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
سازمان نظام پرستاری از وزارت بهداشت شکایت کرد
سازمان نظام پرستاری کشور مراتب شکایت خود از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر دخالت این وزارتخانه در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان نظام پرستاری کشور، در بیانیه‌ای اعلام کرد که مراتب شکایت خود به مراجع ذی‌صلاح و نظارتی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزرشکی به دلیل برخی شائبه‌ها پیرامون دخالت این وزارتخانه به عنوان مجری ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری کشور ارائه کرده است.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

با عنایت به برگزاری ششمین دوره انتخابات هیأت‌مدیره‌ها و شورای عالی نظام پرستاری کشور و برخی شائبه‌ها مبنی بر دخالت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این انتخابات، در شرایطی که شأن وزارت بهداشت؛ شأن اجرا و نظارت است و با توجه به فضای منفی و التهابات شکل گرفته انتخاباتی در بین جامعه فرهیخته پرستاری و جهت‌دهی بی‌سابقه در این دوره از انتخابات نظام پرستاری کشور، شاهد اقدامات و دخالت‌های آشکار وزارت بهداشت هستیم؛ لذا سازمان نظام پرستاری کشور مدارک و مستندات و شکوائیه‌های خود را دال بر دخالت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری را در مکاتبات جداگانه‌ای به نهاد ریاست‌جمهوری، قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی (کمیسیون‌های اصل نود و بهداشت و درمان) و سایر دستگاه‌های نظارتی ارائه کرده است.

بر همین اساس و با علم بر اینکه جامعه فهیم، فرهیخته و آگاه پرستاری کشور، هوشیاری لازم برای مواجهه با این نوع بی‌اخلاقی‌ها و قانون‌شکنی‌ها را دارد و در میدان عمل و رأی، پاسخ کوبنده و عبرت‌آموزی را به آن‌ها خواهد داد، اما سازمان نظام پرستاری کشور نیز در جهت پاسداشت حقوق جامعه پرستاری و رعایت اصل بی‌طرفی در انتخابات و جلوگیری از خدشه به اعتماد مردم و پرستاران، به طور جد از مجاری قانونی پیگیری خواهد کرد تا علل این بدعت‌گذاری خطرناک و دخالت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری کشور مشخص و برخورد لازم با متخلفین صورت گیرد، همچنین سازمان نظام پرستاری در جهت تنویر افکار عمومی نتایج حاصله را به اطلاع جامعه پرستاری خواهد رساند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->