اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست پارلمان اروپا برای بازداشت رییس‌جمهور بلاروس

  • کد خبر: ۱۷۴۸۷۶
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۰
درخواست پارلمان اروپا برای بازداشت رییس‌جمهور بلاروس
پارلمان اروپا درخواست بازداشت رییس‌جمهور بلاروس توسط دادگاه کیفری بین‌المللی را به اتهامات واهی مطرح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اتحادیه اروپا امروز سه شنبه از دادگاه کیفری بین المللی (ICC) درخواست کرد تا برای «الکساندر لوکاشنکو» رییس جمهور بلاروس حکم بازداشت صادر کند.

اعضای پارلمان اروپا با طرح ادعایی مضحک اعلام کردند که نگران پیروی بلاروس از روسیه، سرکوب‌های ادعایی مقامات مینسک و مسئولیت این کشور در قبال جنایات ارتکابی ادعایی در اوکراین هستند!

پارلمان اروپا همچنین مشارکت «الکساندر لوکاشنکو» در آنچه این نهاد مدعی «اخراج غیرقانون» کودکان اوکراینی است را محکوم می‌کند.

رسانه «کی یف ایندیپندنت» در این خصوص اعلام کرد که در بیانیه صادره از سوی پارلمان اروپا در این ارتباط آمده است: با توجه به اینکه دادگاه کیفری بین المللی قبلاً حکم بازداشت ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و «ماریا لووا-بلوا» (Maria Lvova-Belova) کمیسر حقوق کودکان روسیه را صادر کرده است، نمایندگان پارلمان اروپا از دیوان کیفری بین المللی می‌خواهند تا حکم بازداشت مشابهی را برای (الکساندر لوکاشنکو) بررسی کند.

بر اساس اعلام این رسانه، نهاد قانونگذاری اتحادیه اروپا در بیانیه خود ادعا کرد که بلاروس تحت دولت لوکاشنکو مسئولیت جنایات ارتکابی علیه اوکراین، به ویژه اخراج کودکان اوکراینی را بر عهده دارد!

بیانیه مذکور می‌افزاید: پارلمان اروپا خواستار انجام تمام اقدامات لازم در سطح بین المللی شده است تا از پیگرد کیفری سران بلاروس اطمینان حاصل شود!

این بیانیه همچنین نسبت به تبعیت فزاینده بلاروس نسبت به مسکو هشدار داد و با نقض منشور ملل متحد در لزوم عدم مداخله در امور داخلی یک کشور مستقل، از اتحادیه اروپا خواسته است تا با قاطعیت بیشتری از مخالفان بلاروس حمایت کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->