جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

حرکت عجیب تیم متمول لیگ برتری برای دور زدن سقف قراردادها

  • کد خبر: ۱۷۴۸۹۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۰
حرکت عجیب تیم متمول لیگ برتری برای دور زدن سقف قراردادها
یک تیم متمول و صنعتی لیگ‌برتری با ترفندی عجیب سقف قرارداد را به کل هیچ انگاشته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، بحث سقف بودجه تیم‌های لیگ برتری و هم‌چنین رعایت یا عدم رعایت آن از سوی باشگاه لیگ برتری در روز‌های اخیر نقل محافل ورزشی بوده است، اما در مورد یکی از باشگاه‌های متمول که در چند سال اخیر پیشرو در شکاندن رکورد‌های نقل و انتقالاتی و خرید‌های چند ده میلیاردی بوده، اطلاعات جدیدی منتشر شده است.

باشگاه مذکور ابتدا با بازیکن مدنظر خود یک قرارداد ورزشی می‌بندد که سقف قرارداد در آن رعایت می‌شود، سپس یک قرارداد بین بازیکن مذکور و یک برند ایرانی معروف کت و شلوار (که اسپانسر روی پیراهن این تیم نیز هست) به عنوان مدل امضا می‌کنند و پس از آن یک شرکت آب‌معدنی هم یک قرارداد دیگر با بازیکن می‌بندد. این شرکت هم اسپانسر روی پیراهن این تیم است.

به طور مثال یک قرارداد ۱۵ میلیاردی بین بازیکن و باشگاه امضا می‌شود و مثلاً ۱۵ میلیارد دیگر را این دو شرکت که زیر مجموعه کارخانجات آن باشگاه یا طرف قرارداد آن هستند پرداخت می‌کنند.

بد نیست آقایان خصوصی‌سازی که این روز‌ها پا روی خرخره استقلال و پرسپولیس گذاشته‌اند محض خالی نبودن عریضه نیم نگاهی به باشگاه‌های دیگر هم داشته باشند

منبع: توتال فوتبال

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->