زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

«نسل عاشورایی ۲» هم‌زمان با آغاز محرم پخش خواهد شد

  • کد خبر: ۱۷۵۰۳۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵
«نسل عاشورایی ۲» هم‌زمان با آغاز محرم پخش خواهد شد
مجموعه «نسل عاشورایی ۲» با محوریت ارادت نوجوانان به امام حسین (ع) از اول محرم پخش خواهد شد. این مسابقه پس از موفقیت برنامه «همآهنگ» پخش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجموعه «نسل عاشورایی ۲» با اجرای گروه‌های سرود از سراسر کشور و با محوریت ارادت و عزاداری نوجوانان در رثای امام حسین (ع) و برای آشنایی هرچه بیشتر این نسل با مضامین و مفاهیم عاشورایی، از جمله نوحه‌های قدیمی، از اول محرم به مدت ۱۰ از صدا و سیما پخش خواهد شد. در این برنامه، گروه سرود‌های برگزیده مرحله اول با همراهی شاعران و موسیقیدان‌های مطرح کشور وارد این مجموعه‌برنامه استعدادیابی می‌شوند.

«شهر سرود» مجموعه جدیدی از مرکز آوای انقلاب اسلامی (مأوا) سازمان اوج است که تمرکز خود را روی گروه سرود‌های جوان و نوپای سطح کشور گذاشته تا با خدمات‌رسانی به این گروه‌های جوان امکان ارتقای سطح موسیقایی آن‌ها را برای ورود به عرصه حرفه‌ای مهیا سازد.

امین صافی‌زاده، مدیر مأوا، در همین راستا گفت: این مجموعه در راستای تمرکززدایی مجموعه «شهر سرود» در حسینیه اعظم زنجان و با حضور گروه‌های سرود از استان‌های زنجان، گیلان، اردبیل، کردستان و تبریز که همگی از گروه‌های سرود توانا و مستعدی بودند تولید شده است. همچنین اشعار این مجموعه را شاعر آیینی، سیدجواد پرئی، سروده، و تنظیم و میکس و مسترینگ آثار را شهاب شوشتری انجام داده است. کارگردانی و تهیه‌کنندگی مجموعه «نسل عاشورایی ۲» را هم امیرمحمد فرازنده و سجاد شیرافکن بر عهده داشته‌اند.

قسمت اول این مجموعه نیز سال گذشته با همین رویکرد تولید و از صدا و سیما پخش شد.

این مجموعه پیش از این هم برنامه «همآهنگ» را که یک مسابقه سرودی بود تولید کرده است. در این برنامه، گروه‌هایی از سراسر ایران در قالب اجرای زنده با هم به رقابت می‌پردازند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->