فیلم «یکی از آنها» در آمریکا رقابت می‌کند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ تاریخ و ساعت دقیق بازپخش سریال جومونگ در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت تکرار «دنی ویلنوو» کارگردان جدید جیمزباند شد نگاهی به نقش‌آفرینی بازیگران مرد اصلی سریال «از یاد رفته» مستند «من علی صیاد شیرازی هستم» روی آنتن + زمان پخش انتشار کتاب «حریر غزاله» برنده جایزه «بوکر» انتشار نسخه دیجیتالی پروژه موسیقایی «سوئیت سمفونی مینودر» تشدید بیماری «ایرج جنتی عطایی» شاعر و ترانه‌سرا «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره فیلم نیویورک ۲۰۲۵ تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد در لبه‌ خیال و زندگی | مجموعه شعر «اسب‌ِ سالگی»، تازه‌ترین اثر حیدر کاسبی، منتشر می‌شود
سرخط خبرها

«نسل عاشورایی ۲» هم‌زمان با آغاز محرم پخش خواهد شد

  • کد خبر: ۱۷۵۰۳۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵
«نسل عاشورایی ۲» هم‌زمان با آغاز محرم پخش خواهد شد
مجموعه «نسل عاشورایی ۲» با محوریت ارادت نوجوانان به امام حسین (ع) از اول محرم پخش خواهد شد. این مسابقه پس از موفقیت برنامه «همآهنگ» پخش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجموعه «نسل عاشورایی ۲» با اجرای گروه‌های سرود از سراسر کشور و با محوریت ارادت و عزاداری نوجوانان در رثای امام حسین (ع) و برای آشنایی هرچه بیشتر این نسل با مضامین و مفاهیم عاشورایی، از جمله نوحه‌های قدیمی، از اول محرم به مدت ۱۰ از صدا و سیما پخش خواهد شد. در این برنامه، گروه سرود‌های برگزیده مرحله اول با همراهی شاعران و موسیقیدان‌های مطرح کشور وارد این مجموعه‌برنامه استعدادیابی می‌شوند.

«شهر سرود» مجموعه جدیدی از مرکز آوای انقلاب اسلامی (مأوا) سازمان اوج است که تمرکز خود را روی گروه سرود‌های جوان و نوپای سطح کشور گذاشته تا با خدمات‌رسانی به این گروه‌های جوان امکان ارتقای سطح موسیقایی آن‌ها را برای ورود به عرصه حرفه‌ای مهیا سازد.

امین صافی‌زاده، مدیر مأوا، در همین راستا گفت: این مجموعه در راستای تمرکززدایی مجموعه «شهر سرود» در حسینیه اعظم زنجان و با حضور گروه‌های سرود از استان‌های زنجان، گیلان، اردبیل، کردستان و تبریز که همگی از گروه‌های سرود توانا و مستعدی بودند تولید شده است. همچنین اشعار این مجموعه را شاعر آیینی، سیدجواد پرئی، سروده، و تنظیم و میکس و مسترینگ آثار را شهاب شوشتری انجام داده است. کارگردانی و تهیه‌کنندگی مجموعه «نسل عاشورایی ۲» را هم امیرمحمد فرازنده و سجاد شیرافکن بر عهده داشته‌اند.

قسمت اول این مجموعه نیز سال گذشته با همین رویکرد تولید و از صدا و سیما پخش شد.

این مجموعه پیش از این هم برنامه «همآهنگ» را که یک مسابقه سرودی بود تولید کرده است. در این برنامه، گروه‌هایی از سراسر ایران در قالب اجرای زنده با هم به رقابت می‌پردازند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->