چند بیت از شاعر روشندل مشهدی | سالی که حرف جنگ نباشد مبارک است خانه پدری لاله و ستاره اسکندری بر اثر بمباران تخریب شد هشدار یک کارشناس رسانه درباره بازنشر اخبار جنگی: در زمین دشمن بازی نکنید سریال فلسطینی «خاک خونبار» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش ژیلا صادقی: هنر می‌تواند در جنگ برای مردم امیدبخش و آرامش‌دهنده باشد سلام نظامی یک ملت | برنامه‌ هنرمندان مشهدی در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی تابلوی عاشورایی که با شهادت، ناتمام ماند | درباره منصوره عالیخانی، اولین شهید هنرمند جنایت‌های رژیم صهیونیستی در ایران کارگردان سریال معمای شاه، اقدام جنگ‌طلبانه و منفور اخیر رژیم صهیونیستی را شدیداً محکوم کرد صنعتِ سرگرمی سوءاستفاده از تجهیزات نظامی است! اعلام آمادگی رضا رشیدپور برای اجرای برنامه در تلویزیون پاسخ گویی به افکار عمومی، رسالت خبرنگاری بحران صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ واکنش امیر جدیدی به جنایات اسرائیل: بمیرم برایت وطن + عکس جشن منتقدان سینما به تعویق افتاد «صالح بایرامی» گرافیست مطبوعاتی، در حمله اسرائیل به خاک ایران شهید شد بیانیه ۱۰۰ هنرمند پیشکسوت در پی محکومیت تجاوز اسرائیل به ایران
سرخط خبرها

«جوزفین چاپلین» دختر چارلی چاپلین درگذشت

  • کد خبر: ۱۷۵۳۲۷
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
«جوزفین چاپلین» دختر چارلی چاپلین درگذشت
جوزفین چاپلین بازیگر و دختر بازیگر صاحب نام کمدی؛ چارلی چاپلین در ۷۴ سالگی از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جوزفین چاپلین فرزند چارلی چاپلین که در کودکی در فیلم‌های «لایم لایت» و «کنتسی از هنگ‌کنگ» همراه پدرش ظاهر شد و پس از آن در «قصه‌های کانتربری»، «فرار به سوی خورشید»، «پسر خلیج» و «همینگوی» بازی کرد، درگذشت.

به گفته خانواده وی جوزفین چاپلین، بازیگر و ششمین فرزند از ۱۱ فرزند چارلی چاپلین، ۱۳ جولای در پاریس درگذشت.

چاپلین با لارنس هاروی در فیلم «فرار به سوی خورشید» (۱۹۷۲) ساخته مناهم گولان بازی کرد که فیلمی درباره گروهی از افرادی بود که سعی داشتند اتحاد جماهیر شوروی را برای فرار از یهودی‌ستیزی و سرکوب سیاسی ترک کنند.

او با ویتوریو دی سیکا و موریس رونه سال ۱۹۷۲ در فیلم «بوی حیوانات وحشی»، با لیو اولمان و کیفر ساترلند در سال ۱۹۸۴ در «پسر خلیج» فیلم کانادایی ساخته دنیل پتری، و با کلاوس کینسکی در فیلم ترسناک آلمانی زبان «جک قاتل» به کارگردانی خسوس فرانکو در سال ۱۹۷۶ جلوی دوربین رفت. وی سال ۱۹۸۸ هم در نقش هادلی ریچاردسون، همسر اول ارنست همینگوی در مینی سریال «همینگوی» با بازی استیسی کیچ نقش آفرینی کرد.

جوزفین هانا چاپلین ۲۸ مارس ۱۹۴۹ در سانتا مونیکا به دنیا آمده بود و سومین فرزند از ۸ فرزند چارلی چاپلین و همسر چهارمش، اونا اونیل، بازیگر بریتانیایی و دختر یوجین اونیل نمایشنامه نویس برنده جایزه نوبل بود. جرالدین خواهر بزرگ‌تر اوست.

وی سال ۱۹۵۲ برای اولین بار در فیلم «لایم لایت» به نویسندگی، کارگردانی و بازی پدرش، در صحنه افتتاحیه فیلم در کنار جرالدین و مایکل خواهر و برادرش ظاهر شد و در فیلم «کنتسی از هنگ کنگ» ساخته پدرش در سال ۱۹۶۷ نیز بازی کرد. سال ۱۹۷۲، او در نقش می‌در فیلم «قصه‌های کانتربری» ساخته پی‌یر پائولو پازولینی ظاهر شد.

جوزفین چاپلین که مدت‌ها ساکن پاریس بود، بیشتر در فیلم‌های فرانسوی بازی کرده که «شب‌های سرخ» در سال ۱۹۷۴ و «در سایه یک تابستان» در سال ۱۹۷۶ از جمله آنهاست ... به گفته آی‌ام‌دی بی وی آخرین بار در فیلم «پایین شهر» در سال ۱۹۹۴ جلوی دوربین رفت.

جوزفین سال‌ها دفتر چاپلین در پاریس را به نمایندگی از خواهر و برادرش اداره می‌کرد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->