«بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم علیرضا ثانی‌فر با «رنگ‌ها همه سیاه هستند» در جشنواره فیلم کوتاه علیرضا قربانی با «ایرانم» راهی جنوب می‌شود ترجمه رمان‌های «ماجرای جالب دافنه» و «گشت جن در خط بنفش» منتشر شد
سرخط خبرها

برگزاری گردهمایی کودکان عاشورایی + جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۵۳۵۳
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
برگزاری گردهمایی کودکان عاشورایی + جزئیات
گردهمایی کودکان عاشورایی با شعار «میهمانان کوچک امام حسین (ع)» در سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، گردهمایی کودکان عاشورایی با حضور کودکان و نوجوانان ۶ تا ۱۲ سال به همراه خانواده‌هایشان روز یک‌شنبه اول مرداد ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

بر همین اساس، این گردهمایی در استان تهران روز یک‌شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲ مصادف با پنجم محرم در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ برگزار می‌شود.

قصه‌گویی، چاووشی‌خوانی، تعزیه، منقبت‌خوانی، پرده‌خوانی، خاطره‌گویی، سرودخوانی، معرفی کتاب، شخصیت و سرزمین، نقاشی گروهی و شعرخوانی از جمله برنامه‌های کانون استان تهران در این گردهمایی خواهد بود.

به گفته رئیس ستاد اربعین کانون، بسط فرهنگ عاشورایی در میان کودکان و نوجوانان یکی راهکار‌های تحقق ایمان دینی محسوب می‌شود که ضرورت تحقق تربیت تراز اسلامی است.

فروهر معدنی تاکید کرد: حضور پر شور کودکان در مناسک عاشورایی، یکی از جلوه‌های محبت به اهل البیت علیهم‌السلام است که در تجمع کودکان عاشورایی یقینا می‌توان مشاهده کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: با حضور پرشور کودکان از اقصا نقاط کشور در این اجتماع بزرگ، گامی در مسیر تقویت ایمان دینی در کودکان برداشته شده و مقدمه‌ای بر تقویت گستره آن تا سطح جهانی در سال‌های آینده باشد.

یادآوری می‌شود بیش از هزار مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری ویژه‌برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی ویژه کودکان و نوجوانان از ابتدای محرم تا اربعین حسینی برگزار خواهند کرد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->