صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

نایب رئیس سابق بارسلونا: شاید مسی برود

  • کد خبر: ۱۷۵۶۵
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
نایب رئیس سابق بارسلونا: شاید مسی برود
در روز‌هایی که شایعه جدایی لیونل مسی از بارسلونا شنیده می‌شود، نایب رئیس سابق این باشگاه حاضر نشد درباره ماندن او به هواداران اطمینان خاطر بدهد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ جوردی مستره، نایب رئیس سابق باشگاه بارسلونا که تا هفت ماه پیش در این سمت فعالیت داشت، ماندن لیونل مسی در نوکمپ را قطعی نمی‌داند.

به دنبال بروز برخی اختلافات میان لیونل مسی و اریک آبیدال مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، شایعاتی درباره احتمال خروج کاپیتان آرژانتینی کاتالان‌ها منتشر شده که جوردی مستره، نایب رئیس سابق آبی‌و‌اناری‌ها هم حاضر به رد آن‌ها نشد. مستره گفت: اتفاقی که در مورد مسی و آبیدال پیش آمد تیم را در وضعیتی ناخوشایند قرار داده است. من نمی‌دانم که آیا مسی حاضر به تمدید قراردادش خواهد شد یا نه. پدر مسی مسئول مذاکره در مورد قرارداد‌های اوست. من همیشه به قراردادهای‌مان با بازیکنان احترام گذاشته‌ام و به وقتش در مورد قرارداد‌های آن مداخله و صحبت کرده‌ام.

نایب رئیس پیشین بارسلونا سپس به ماجرای تلاش نافرجام این باشگاه برای برگرداندن نیمار به نوکمپ در ابتدای فصل اشاره داشت و افزود: مسی مستقیماً از بارتومئو (رئیس باشگاه) خواست که نیمار را برگرداند، اما او را برای این کار تحت فشار قرار نداد.

مستره درباره دلیل خروجش از کادر مدیریتی بارسلونا هم تأکید کرد: من با بارتومئو رابطه خوبی داشتم. در واقع با هیچکسی مشکلی نداشتم. رفتم، چون خودم راحت نبودم. من مجبور نیستم در شرایطی که از کار کردن در آن لذت نمی‌برم، بمانم. بارسلونا، اما همچنان یک باشگاه بزرگ خواهد ماند.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->