سرگردانی ده‌ها هزار صهیونیست در سراسر جهان (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه رسمی وزیر امور خارجه به سازمان ملل متحد در پی حمله اسرائیل به ایران پیام وزیر امور خارجه در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: رفتار‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان قدرت نیست سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد
سرخط خبرها

تردد از مرز تمرچین به مناسبت ایام اربعین ۲۴ ساعته می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۵۷۵۱
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
تردد از مرز تمرچین به مناسبت ایام اربعین ۲۴ ساعته می‌شود
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به توافق انجام شده با اقلیم کردستان عراق درخصوص فعالیت شبانه‌روزی مرز تمرچین و حاج عمران برای تسهیل در اعزام زائران اربعین حسینی اظهار کرد: مرز تمرچین پیرانشهر و حاج عمران به صورت ۲۴ ساعته شده و زائران اربعین می‌توانند به راحتی در مرز تمرچین و حاج عمران تردد کنند.

به گزارش شهرآرانیوز محمد صادق معتمدیان به هماهنگی با مقامات ارشد اقلیم کردستان عراق برای تسهیل تردد و تامین امنیت زائران عتبات عالیات اشاره کرد و افزود: تدابیر حداکثری برای میزبانی از زائران اربعین حسینی و تسهیل خدمات رسانی شایسته در حوزه‌های اسکان، تغذیه، بهداشتی و درمانی، حمل و نقل و حضور فعال موکب‌های مردمی در مرز تمرچین اندیشیده شده است.

وی همچنین از برنامه ریزی برای تردد زائران استان‌های شمال غرب کشور و بویژه پنج استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل و گیلان از مرز تمرچین در اربعین امسال خبر داد و افزود: براساس هماهنگی‌های انجام شده و اعلام آمادگی جهت میزبانی از زائران بیشتر، میزبان زائرانی از کشور‌های همسایه، چون ترکیه، آذربایجان و قفقاز نیز امسال در مرز تمرچین خواهد بود.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از میهمان نوازی مردم اقلیم کردستان عراق در میزبانی از زائران اربعین در سال گذشته نیز قدردانی کرد و افزود: با هماهنگی‌های انجام شده امسال تعدادی از موکب‌های مردمی پذیرایی از زائران اربعین از مرز حاج عمران تا اربیل و نهایتاً به سمت عتبات عالیات مستقر خواهند شد.

معتمدیان در ادامه تامین امنیت لازم جهت تردد زائران اربعین و برنامه ریزی لازم برای تامین امکانات بهداشتی و درمانی زائران حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) در اقلیم کردستان عراق را جزو توافقات جلسه امروز بیان کرد.

استاندار آذربایجان غربی گفت: سال گذشته مرز تمرچین در مقایسه با پایانه‌های مرزی سه استان هم مرز اقلیم کردستان عراق از نظر میزان تبادلات اقتصادی رتبه اول را کسب کرد و این نشان از توجه اقلیم کردستان عراق و توسعه مناسبات اقتصادی با آذربایجان‌غربی دارد.

وی با اشاره به برگزاری نشست استانداران هم مرز جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق در ارومیه و بررسی و شناسایی مسائل و مشکلات موجود در توسعه تجارت بین الملل در منطقه اظهار کرد: رفع موانع موجود موجب شده روند مناسبات همه جانبه با اقلیم کردستان عراق توسعه یابد.

معتمدیان به توافق برای بازگشایی مرز‌های جدید اشاره و اظهار کرد: با هدف توسعه مناسبات تجاری؛ مرز کلاشین در اشنویه و قاسم رش در میرآباد بعد از رفع مشکلات موجود و آماده سازی زیرساخت‌ها بازگشایی می‌شوند و تقویم بازگشایی این مرز‌ها اعلام خواهد شد.

وی همچنین با موفق ارزیابی کردن نشست استانداران هم مرز جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق در ارومیه گفت: به دستور وزیر محترم کشور این نشست در راستای افزایش همکاری‌ها به صورت دوره‌ای برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->