قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟
سرخط خبرها

تشکیل قرارگاه تحول محیط زیست برای هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۵۸۴۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۱
تشکیل قرارگاه تحول محیط زیست برای هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار در خراسان رضوی
معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: جلسه قرارگاه تحول محیط زیست برای هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار تشکیل شده و انتظار داریم اگر قرار است در حوزه گرد و غبار استان تحولی صورت بگیرد از همه ابزار‌ها استفاده شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خدایی عصر امروز در کارگروه سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار در قرارگاه تحول محیط زیست استان خراسان رضوی افزود: آنچه در دو سال پیاپی شاهد آن بودیم کاهش بارندگی‌ها و نصف شدن آب سد‌ها است و برای آن درحال برنامه ریزی و اجرا هستیم.

وی گفت‌: از عمر قرارگاه تحول محیط زیست استان خراسان رضوی یکسال می‌گذرد و برای همه دستگاه‌ها وظایفی طراحی شده است. اگر در یک مجموعه نگاه تحولی وجود داشته باشد امکان عملیاتی شدن آن نیز وجود خواهد داشت.

خدایی ادامه داد: شهرستان‌های خواف و سرخس را از یکسال پیش هدف گذاری کرده‌ایم و برای آن‌ها نیز برنامه‌ای در قالب پنج ماموریت تهیه که آن برنامه نیز در شورای برنامه ریزی استان تصویب شده است.

وی گفت: انتظار ما این است که اگر میخواهیم در حوزه مدیریت و پیشگیری از گرد و غبار تحولی صورت بگیرد باید از همه ابزار‌ها و امکانات استفاده کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: همه دستگاه‌های مربوط به حوزه محیط زیست باید پاسخ گوی عملکرد خود باشند و هیچ کوتاهی از هیچ دستگاهی قابل قبول نیست.

وی با اشاره به مدیریت پدیده گرد و غبار در برخی استان‌ها گفت: مدیران استان خراسان رضوی نیز باید به الگو‌های داخلی رجوع کنند و از تجربیات آن‌ها استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->