قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

ماندگاری هوای گرم طی ۵ روز آینده | رگبار در برخی استان‌ها (۳ مردادماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۵۸۸۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
ماندگاری هوای گرم طی ۵ روز آینده | رگبار در برخی استان‌ها (۳ مردادماه ۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۳ مرداد) به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، جنوب شرق سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان افزایش ابر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود همچنین در سواحل دریای خزر و شمال اردبیل نیز رگبار پراکنده مورد انتظار است.  

وی افزود: چهارشنبه (۴ مرداد) در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات هرمزگان رگبار پراکنده و در نیمه‌جنوبی سیستان و بلوچستان رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید رخ می‌دهد.   

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید پنجشنبه (۵ مرداد) در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه می‌یابد و در ارتفاعات جنوب کرمان، جنوب شرق فارس و شمال خراسان شمالی نیز رگبار پراکنده رخ خواهد داد.  

وی افزود: جمعه (۶ مرداد) در جنوب شرق فارس و ارتفاعات هرمزگان و شنبه (۷ مرداد) در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل رگبار پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است.  

ضیاییان گفت: طی سه روز آینده در مناطقی از شمال شرق، شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز سرعت وزش باد افزایش می‌یابد که در مناطق مستعد با خیزش گردوخاک نیز همراه خواهد بود. در همین مدت انتقال گردوخاک از سوی عراق به نوار مرزی استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب دور از انتظار نیست.  

وی افزود: پنجشنبه و جمعه (۵ و ۶ مرداد) دمای هوا در استان‌های ساحلی دریای خزر و مناطقی از شمال غرب به‌طور محسوسی افزایش می‌یابد همچنین توده هوای گرم طی پنج روز آینده همچنان در سایر مناطق کشور استقرار دارد و تغییرات قابل ملاحظه دمایی در آن پیش‌بینی نمی‌شود.  

ضیاییان ادامه داد: دریای خزر سه‌شنبه و چهارشنبه، تنگه هرمز از سه‌شنبه تا پنجشنبه و شرق دریای عمان نیز طی پنج روز آینده مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۴ مرداد) صاف تا کمی ابری و از بعد از ظهر  افزایش باد و گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز پنجشنبه (۵ مرداد) صاف، از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز (۳ مرداد) و فردا (۴ مرداد) اهواز با دمای ۴۸ درجه سانتیگراد گرمترین و اردبیل با دمای ۱۵ و ۱۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور است.  

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->