نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما
سرخط خبرها

طرز تهیه شله زرد نذری + لیست مواد لازم

  • کد خبر: ۱۷۵۹۵۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
طرز تهیه شله زرد نذری + لیست مواد لازم
شله زرد دسری خوشمزه و شیرین است که اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده ایم. در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد شله زرد خوشمزه نذری برای تعداد نفرات بالا درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، شله زرد در ماه محرم بسیار پرطرفدار است و همین مساله باعث می شود تا افراد زیادی بخواهند که آن را تهیه کنند. یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می‌شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که بدون هیچ فنون پیچیده‌ای می‌توانید یک شله زرد خوشمزه و دلچسب را تهیه نمایید. 

مواد لازم شله زرد برای ۸ نفر

برای تهیه شله زرد خوشمزه خانگی این مواد لازم را مهیا نمایید:

برنج خیس کرده: ۲ پیمانه

شکر: ۴ پیمانه

کره گیاهی: ۵۰ گرم

زعفران: ۱ مثقال

گلاب : ۱ پیمانه

روغن: ۱ قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

قبل از تهیه شله زرد حتما به این چند نکته باید توجه کنید:

۱. نکته مهمی که در دستور پخت شله زرد لازم است بدانید مقدار پیمانه شله زرد است باید توجه داشته باشید که هر اندازه پیمانه‌ای که انتخاب میکنید باید با همان پیمانه آب و شکر به نسبت چند برابر برای شله زرد استفاده کنید. یعنی اگر یک پیمانه برنج میگیرید باید با همان پیمانه ۲ لیوان شکر و ۶ لیوان آب استفاده کنید. این نسبت در مورد درست کردن شله زرد متداول است.

۲. برنج نیم دانه زود‌تر وا میرود پس برای خیس کردن آن دو تا سه ساعت کافی می‌باشد و همچنین برنج‌های معمولی عکس این قضیه را شامل می‌شوند و ما بین ۱۲ الی ۲۴ ساعت برای وا رفتن و نرم شدن برنج نیاز می‌باشد.

برای تهیه شله زرد بهتر است تا همیشه از برنج‌های دانه ریز ایرانی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. برنج‌های مخصوص آش و خرد شده برای تهیه شله زرد مناسب‌تر هستند و کیفیت آن را بهبود می‌بخشند. اگر این نوع برنج را در اختیار نداشتید، می‌توانید از هر نوع برنج دیگری استفاده کنید. اما باید به خاطر داشته باشید که برنج دانه درشت به آب بیشتری نیاز دارد.

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و لذیذ 

مرحله اول:پختن برنج

برای تهیه یک شله زرد مجلسی ابتدا باید برنج را از شب قبل شسته و با ۳ لیوان آب بخیسانید و اجازه دهید تا حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت خیس بخورد. پس از خیس خوردن برنج، برنج را در قابلمه‌ای مناسب(ترجیحا قابلمه مسی) روی حرارت بگذارید و با حرارت زیاد بگذارید تا آب برنج به جوش آید توجه داشته باشید که در این مرحله نباید اصلا برنج را هم بزنید. پس از اینکه برنج کمی نرم‌تر شد و حالت شفتگی به خود گرفت همچنین آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کنید.

در این هنگام باید شروع به هم زدن برنج کنید. نکته مهم و قابل توجه در این مرحله این است که نباید دیگر به برنجتان آب اضافه کنید، چون این کار باعث می‌شود شله زرد آماده شده موقع خوردن و قاشق زدن آب بیندازد.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر

زمانی که برنج به طور کامل شفته شد و وا رفت زمان آن رسیده است که شکر را به برنج اضافه کنید. اگر قبل از اضافه کردن شکر حس کردید برنج سفت شده است نگران نباشید، زیرا پس از افزودن شکر برنج دوباره رقیق‌تر می‌شود پس به هیچ عنوان به برنجتان آب اضافه نکنید حدود یک ربع برنج را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم: افزودن زعفران

یک مثقال زعفران را سائیده و یخ بگذارید تا دم بگیرد. پس از دم کشیدن زعفران آن را به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شله زرد رنگ بگیرد.

مرحله چهارم: اضافه کردن خلال بادام و گلاب

خلال بادام‌ها را به همراه گلاب در ظرفی بخیسانید تا کاملا عطر و طعم گلاب به خورد خلال بادام‌ها برود در ادامه خلال‌ها را به همراه گلاب به شله زرد اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه با بقیه مواد به پخت برسد.

مرحله پنجم: اضافه کردن کره و روغن

باید زعفران به میزانی باشد که شله زردتان رنگ نارنجی بگیرد پس از اضافه کردن بادام و زعفران به سراغ افزودن کره و روغن مایع بروید. بدین منظور ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است را به شله زرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس برای اینکه شله زردتان شفاف‌تر شود مقدار روغن مایع به شله زرد اضافه کنید.

بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشیدن کره با بقیه مواد، حرارت را خاموش کنید و از یک ترفند برای خوش آب و رنگ شدن و دم کشیدن شله زرد استفاده کنید. باید شله زرد نذری را با یک دم کنی بپوشانید و به مدت نیم ساعت بدون شعله گاز قرار دهید. این کار باعث بهبود طعم شله زرد می‌شود.

مرحله ششم: سرو شله زرد

پس از اطمینان از پخت شله زرد، آن را در ظرف مناسب سرو کنید و به دلخواه با دارچین، خلال پسته و بادام تزیین می‌کنیم.حتی می‌توانید به مناسبت ایام مذهبی یا شهادت ائمه، نام مبارک معصومین را بر روی آن‌ها با استفاده از شابلون بنویسید.

تزئین شله زرد با شابلون

اگر می‌خواهید از شابلون نوشته دار برای تزئین شله زرد استفاده کنید، بهتر است تا ابتدا کمی شله زرد‌ها را در کاسه ریخته و اجازه دهید تا سرد شوند. سرد شدن شله زرد‌ها باعث می‌شود تا شابلون‌ها به شله زرد نچسبند. اکنون دارچین را در یک نمک پاش با سوراخ‌های درشت بریزید. با نگه داشن شابلون بر روی شله زرد و با استفاده از نمک پاش دارچین را بر روی شله زرد بریزید. همچنن می‌توانید بر روی آن خلال بادام باقی مانده و خال پسته بریزید.

نکته تکمیلی در مورد شله زرد

زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->