مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | آمار جانباختگان سقوط هواپیما در هند مشخص نیست ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش
سرخط خبرها

نیاز ضروری امروز کشور مهارت آموزی است

  • کد خبر: ۱۷۵۹۸۷
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰
نیاز ضروری امروز کشور مهارت آموزی است
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: حل مسئله اشتغال و تولید از طریق تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص امکان پذیر است و نیاز ضروری امروز کشور مهارت آموزی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انعقاد دوازده تفاهم‌نامه آموزشی مهارتی و ایجاد ۱۲ هنرستان جوار صنعت در استان خراسان رضوی با حضور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در مشهد برگزار شد.

محمد مهدی کاظمی در این آیین، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری گفت: ما با بیماری دانشگاه گرایی مواجه هستیم که باید با هدایت تحصیلی فرایندی، مطلوب و اجرای برنامه‌های توسعه متوازن شاخه‌ای و رشته‌ای زمینه رفع این مسئله را فراهم کنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: با شناسایی استعداد و علایق دانش آموزان زمینه تقویت آن‌ها در دوره اول متوسطه فراهم می‌شود و با مشاوره و هدایت تحصیلی مناسب، دانش آموز به سمت علاقه خود و نیاز‌های کشور راهنمایی می‌شود و ماحصل آن توسعه متوازن در آموزش متوسطه نظری و فنی و حرفه‌ای و کاردانش در کشور است.

وی با اشاره به این‌که پیشرفت اقتصادی، صنعت، تولید و اشتغال یکی از موضوعات مهم کشور در حال حاضر است و پیشرفت کشور با نقش آفرینی آموزش و پرورش محقق خواهد شد؛ ادامه داد: نکته قابل توجه این است که همیاری و همراهی سایر دستگاه‌ها، نهاد‌ها و بخش‌های دولتی و غیردلتی در این امر ضروری است.

کاظمی تاکید کرد: حل مسئله اشتغال و تولید از طریق تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص امکان پذیر است و نیاز ضروری امروز کشور مهارت آموزی است. تقویت نیروی انسانی و توسعه آموزش‌های مهارتی باید با مشارکت ذینفعان اصلی بازار کار یعنی کارخانجات، شهرک‌های صنعتی، اتحادیه‌ها و اصناف انجام شود.

وی بیان کرد: اگر دانش آموز بعد از خروج از آموزش و پرورش یک مهارت داشته باشد چرخه فقر و بیکاری قطع شده و کار و اشتغال برای وی فراهم می‌شود.

معاون آموزش متوسطه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای صرفا یک سیاست نیست بلکه ضرورت است، زیرا با تحقق و اجرای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مسائل ازدواج، جوانی جمعیت، بیکاری و کاهش آسیب‌های اجتماعی حل می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد هنرستان‌های جوار کارخانجات، گفت: بیش از۴۰ هنرستان جوار کارخانجات در کشور در سال گذشته ایجاد شده و قطار توسعه آموزش‌های مهارتی تازه حرکت خود را آغاز کرده و نتایج مثبت آن به زودی مشاهده می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->