سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

استقرار ۱۸ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در محدوده حرم مطهر رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی

  • کد خبر: ۱۷۶۱۰۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱
استقرار ۱۸ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در محدوده حرم مطهر رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد از استقرار ۱۸ دستگاه آمبولانس و موتورلانس و ۵۰ تیم واکنش سریع درمان در محدوده و صح‌های حرم مطهر رضوی در روزهای تاسوعا و عاشورا خبر داد.

دکتر علی یزدانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به برنامه‌های آئینی پایان هفته در مشهد اظهار کرد: در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴ دستگاه آمبولانس به همراه ۴ دستگاه موتورلانس در ۴ مسیر اصلی حرم مطهر رضوی مستقر هستند تا در صورت نیاز خدمات‌رسانی لازم را به عزاداران حسینی داشته باشند.  

وی ادامه داد: به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری و شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مأموریت ویژه اورژانس ۱۱۵ مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی اجرا می‌شود.  

او افزود: در این مأموریت که از ۸ تا ۲۲ روز‌های پنجشنبه و جمعه، پنجم و ششم مرداد ماه امسال در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی و همچنین داخل این مکان مقدس برگزار می‌شود ۱۴ دستگاه آمبولانس به همراه ۴ دستگاه موتورلانس در ۴ مسیر اصلی حرم مطهر امام رضا (ع) مستقر هستند تا در صورت نیاز خدمات‌رسانی لازم را به عزاداران حسینی داشته باشند.  

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی تمامی تجهیزات امدادی و تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ در حالت آماده‌باش هستند، خاطرنشان کرد: در این ۲ روز خاص ضمن آماده‌باش کلیه پایگاه‌های شهری و جاده‌ای اورژانس ۱۱۵، به‌ویژه پایگاه‌های داخل و اطراف حرم مطهر رضوی، یک فروند بالگرد اورژانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در حالت آماده‌باش کامل هستند تا در صورت نیاز خدمات‌رسانی به‌موقع را به زائران و مجاوران امام رضا (ع) داشته باشند.  

دکتر یزدانی تأکید کرد: مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این روز‌های خاص همچون سال‌های گذشته در کنار سایر ارگان‌ها، مجموعه‌ای از نیرو‌های امدادی و ناوگان‌ها و آمبولانس‌های سبک و سنگین خود را برای خدمت‌رسانی به عموم عزاداران حسینی بسیج کرده تا جهت اجرای هرچه بهتر این مأموریت ویژه آماده باشد، هرچند که آروزی قلبی ما سلامتی تمامی زائران و مجاوران امام رضا (ع) و عدم نیاز آنان به دریافت خدمات بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی بوده است.  

وی در پایان خاطرنشان کرد: ۵۰ تیم واکنش سریع در صحن‌های گوناگون حرم مطهر رضوی مستقر خواهند بود تا اقدامات تریاژ را انجام دهند و در صورت حاد شدن شرایط بیمار، وی را به دارالشفاء یا بیمارستان‌های اطراف اعزام خواهند کرد و برای این منظور از مدیران دسته جات عزادارای خواهشمندم در صورت رویت آمبولانس، همکاری لازم را با همکاران ما داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->