رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: رشد ۶۰ درصدی بوستان‌های بانوان در دوره ششم مدیریت شهری | تأمین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی شهرداری + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

مشهدالرضا (ع) در عزای مظلوم کربلا می‌گرید | حضور پرشور عزاداران و هیئت‌های مذهبی در روز عاشورای حسینی + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۶۳۴۷
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
مشهدالرضا (ع) در عزای مظلوم کربلا می‌گرید | حضور پرشور عزاداران و هیئت‌های مذهبی در روز عاشورای حسینی + فیلم
از نخستین ساعات روز عاشورا، عزداران و هیات‌های مذهبی در خیابان‌های اطراف حرم مطهر رضوی به سوگ نشستند. روز دهم محرم الحرام برابر با عاشورای حسینی مشهد غرق در ماتم سید و سالار شهیدان است.

به گزارش شهرآرانیوز، حرم مطهر امام رضا (ع) در روز عاشورای حسینی مملو از عزاداران حسین (ع) و غرق در ماتم سید و سالار شهیدان است. سیل مشتاقان این امام همام از دور و نزدیک خود را به مشهد رسانده‌اند. دسته‌های عزاداری و سینه‌زنی از شهر‌های مختلف به مشهد آمده‌اند و در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر رضوی مشغول عزاداری برای سالار شهیدان امام حسین (ع) و یارانشان هستند.

مراسم دیرینه و کهن خیمه‌سوزان به یاد رنج و مصیبت امام حسین (ع) و یارانش در «میدان شهدا» مشهدالرضا (ع) برگزار شد.

 

خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی نیز مملو از هیئت‌های عزاداری است که از شهرها و استان‌های مختلف آمده‌اند تا در جوار امام هشتم (ع) به شیوه محلی خودشان عزاداری کنند.

از شرق به غرب از میدان توحید (فلکه دروازه قوچان) و چهار راه و میدان شهدا تا حرم مطهر رضوی و از شمال به جنوب از انتهای بلوار طبرسی تا حرم مطهر و از جنوب به شمال از ترمینال تا میدان ۱۵ خرداد (فلکه ضد) و از آنجا ت میدان بسیج (فلکه برق) و میدان بیت المقدس (فلکه آب) تا حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) پر است از دسته ها، هیات‌ها و کاروان‌هایی که آمده اند تا در جناح حضرت امام حسین (ع) باشند و علم و کتل و پرچم‌هایی که برافراشته و مرفوع است تا دنیا بداند که رایت حسینی هیچ گاه از اهتزاز بازنخواهد ماند.

 
 
 
 
 

حال و هوای حرم مطهر رضوی در روز عاشورا

 

عزاداری هیئت های مذهبی در خیابان امام رضا (ع)

 

عزاداری کودکان در خیابان امام رضا (ع)

 

توزیع چای و شربت در حرم مطهر

 

عزاداری هیئت افغانستانی‌ها در بست نواب

 عزاداری در بست نواب صفوی

 

 عزاداری در بست طبرسی

 

نماز ظهر عاشورا در خیابان امام رضا (ع)

 

امروز، روز عاشورا، همه خیابان‌های مشهد الرضا (ع) همرنگ زائران سیاه‌پوشی است که بر مظلومیت حسین(ع) و اهل بیت(ع) اشک ماتم می‌ریزند.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->