سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

امیر قربانی: هوانیروز ارتش بزرگترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیاست

  • کد خبر: ۱۷۶۶۶۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
امیر قربانی: هوانیروز ارتش بزرگترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیاست
فرمانده هوانیروز ارتش گفت: امروز هوانیروز ارتش به عنوان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا فعالیت می‌کند و به آنچه بالگرد‌های روز دنیا در حوزه سامانه‌های دید در شب، موشک‌های نقطه‌زن و بسیار موارد دیگر دارند، مجهز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز امیر خلبان یوسف قربانی، فرمانده هوانیروز ارتش صبح امروز (یکشنبه، ۸ مردادماه) در مراسم گرامیداشت عملیات مرصاد، گفت: مرصاد یک جریان بود و نمی‌توان گفت که یک واقعه یا قصه تاریخی بود.

وی ادامه داد: مرصاد جریانی بود که منافقین با ۱۷ هزار ترور در کشور ما در تنگه مرصاد توسط همه نیرو‌های مسلح اعم از سپاه و ارتش به ویژه هوانیروز ارتش شکست خوردند.

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: ارتش بعث عراق چندین بار در طول جنگ احیا شد و در اواخر دفاع مقدس مجدداً بازسازی می‌شود و از سمت جنوب به کشورمان حمله می‌کند.

وی افزود: منافقین با ادعای حمایت از خلق پس از رد صلاحیت مسعود رجوی در روز‌های ابتدایی انقلاب دست به آغاز شورش مسلحانه زدند. منافقین در عملیات خود دست در دست رژیم بعث عراق گذاشتند.

امیر قربانی با بیان اینکه منافقین فکر کردند مردم از انقلاب خود دست می‌کشند، تاکید کرد: مردم ما ۸ سال جنگ را لمس کردند و با جان خود از انقلاب اسلامی و کشور دفاع کردند. منافقین فکر می‌کردند این مردم با آن‌ها همراهی کرده و منافقین با به راه انداختن یک ستون نظامی می‌توانند با حمایت مردم وارد کشور شوند. اما، منافقین توسط فرماندهی شهید صیاد شیرازی و همکاری سایر نیرو‌ها به درک واصل شدند.

وی ادامه داد: منافقین از شکست سال ۶۷ تا در عملیات مرصاد تاکنون دیگر ظهور و بروز چندانی نداشتند و به بدبختی دچار شدند این عاقبت کسانی است که به کشور خود و اسلام و قرآن خیانت کند.

فرمانده هوانیروز ارتش با بیان اینکه این یگان نوک پیکان همه ماموریت‌هاست، تصریح کرد: هوانیروز ارتش هم اکنون در مرز‌های هوایی پشتیبانی از مرز‌ها را انجام می‌دهد و در پشتیبانی از همه یگان‌ها اعم از مرزبانی فرماندهی کل انتظامی حضور قدرتمندی دارد.

امیر قربانی با اشاره به عملیات‌های مردم‌یاری هوانیروز ارتش تصریح کرد: هوانیروز در سیل‌های گلستان، لرستان و خوزستان، زلزله کرمانشاه و سایر بحران‌ها خدمات بسیاری به مردم انجام داد که یکی از آن‌ها انجام ۵۰۰ سورتی پرواز در یک روز در جریان زلزله کرمانشاه است.

وی افزود: اورژانس هوایی نیز هم اکنون ۳۰ استان را زیر پوشش خود دارد و ۲ هزار نفر را از مرگ حتمی نجات داده است. جابجایی اعضای پیوندی توسط هواپیما‌های هوانیروز انجام می‌شود که از این طریق نیز افراد بسیاری نجات یافتند.

فرمانده هوانیروز ارتش عنوان کرد: هوانیروز ارتش امروز در آمادگی رزمی به حد بسیار مطلوبی رسیده است که این مهم با وجود تحریم‌های سخت در حوزه هوایی حاصل شده است.

امیر قربانی با اشاره به خودکفایی هوانیروز ارتش تصریح کر: نهضت قطعه سازی در هوانیروز ارتش با ساخت و نصب ۸۰۰ نوع قطعه نقش مهمی در ارتقای آمادگی رزم هوانیروز ارتش داشته است. البته نصب دوربین‌های بومی دید در شب نیز جزو دستاورد‌های هوانیروز ارتش به شمار می‌رود.

فرمانده هوانیروز ارتش در پایان خاطرنشان کرد: امروز هوانیروز ارتش به عنوان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا فعالیت می‌کند.

وی افزود: این یگان به آنچه بالگرد‌های روز دنیا در حوزه سامانه‌های دید در شب، موشک‌های نقطه‌زن و بسیار موارد دیگر دارند، مجهز شده است که موجب شده یک قدرت بازدارندگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاصل شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->