۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: منطقه هفت، ترکیبی از حوزه های مختلف شهری است

  • کد خبر: ۱۷۶۷۹۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹
شهردار مشهد مقدس: منطقه هفت، ترکیبی از حوزه های مختلف شهری است
شهردار مشهد گفت: منطقه هفت یکی از مناطق ویژه و خاص مشهد و ترکیبی از حوزه های مختلف شهری است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در مراسم تودیع و معارفه شهردار منطقه هفت مشهد اظهار کرد: منطقه هفت یکی از مناطق بسیار درگیر در دهه اول محرم بود که در کنار همه مناطق و معاونت ها از این مرحله آبرومند بیرون آمد که به نوبه خود از همه همکاران تشکر میکنم و امیدوارم ذخیره آخرت همه باشد.

وی افزود: در حادثه اخیر یکی از همکاران خدوم را در سانحه تصادف به دلیل غفلت یکی از همشهریان از دست دادیم که برای ایشان آرزوی علو درجات دارم.

شهردار مشهد بیان کرد: منطقه هفت یکی از مناطق ویژه و خاص مشهد و ترکیبی از حوزه های مختلف شهری است زیرا مبادی ورودی و فرودگاه در این منطقه قرار دارد و تقریبا در همه ایام درگیر بحران های مدیریت شده ای است که کسی متوجه آن نمی شود.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: همچنین بخشی ازحاشیه شهر نیز در این منطقه وجود دارد که  خوشبختانه با مدیریت حاشیه شهر در سیاست کلی رهبری و مدیریت نماینده حضرت آقا در استان به عنوان رییس ستاد ساماندهی فرهنگی حاشیه شهر، اهمیت ویژه ای به این حوزه شده و عنایت خاص در همه رده های نظام به آن وجود دارد.

وی اضافه کرد: مدیریت کردن در این منطقه ظرافت، سختی و شیرینی خاص خود را دارد و نگاه ویژه در مدیریت شهری را میطلبد، زیرا بخش اعظمی از درآمد مدیریت شهری و بزرگترین و پرستاره ترین هتل های کشور در این محدوده قرار گرفته اند.

شهردار مشهد تصریح کرد: مدیریت در این منطقه باید به سمتی حرکت کند که به فرهنگ و حوزه های مختلف اقتصادی بدون چالش خدمت مناسب ارائه شود. همچنین باید پروژه های نیمه تمام نیزبه سرانجام خود برسد.

قلندر شریف گفت: آقای برجسته نژاد از نیروهای قدیمی و همکار ما در قسمت های مختلف بودند و بسیار اخلاق مدار و باشخصیت هستند و انشااله زحمات ایشان در راه خدمت، ذخیره آخرت ایشان باشد.

وی ادامه داد: خدمت به زائرین امام رضا(ع) یکی از بزرگترین برکاتی است که مشمول ما شده و بدون اینکه تظاهر کنیم و لباس خاصی بر تن کنیم، خادم بی منت زائرین و مجاورین هستیم و علی رغم اینکه تعدادی از همکاران در کف میدان آسیب میبینند و جان خود را از دست میدهند اما پررنگ تر به ارائه خدمت می‌پردازند.

شهردار مشهد بیان کرد: زمانی که خدمات ما توسط بزرگان کشور دیده می شود، نشان دهنده خدمت بی منت و خادمی علی بن موسی الرضا(ع) است.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: آقای وحدتی پور از نیروهای خدوم ما هستند و در مسئولیت های گذشته همیشه منشا خیر و برکت بودند و جزو نیروهای امین سیستم هستند.

وی افزود: درخواست دارم آقای برجسته نژاد کلیه اطلاعات منطقه را در حوزه های خاص، پروژه ها، نقاط ضعف و قوت به آقای وحدتی پور منتقل کنند تا کار با سرعت زیاد ادامه پیدا کند. انشاالله در راه خدمت بی منت همه عزیزان موفق باشند و کارنامه خوبی برای این دوره مدیریت شهری و شورا رقم بزنیم.

همچنین حجت الاسلام حسن منصوریان عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: یکی از شاخصه های آقای برجسته نژاد این است که به افراد سودجو باج نداده و به سلامت خود پایبند بودند که این موضوع تکلیف می‌کرد پشت چنین افرادی بیشتر بمانیم. 

وی افزود: تعامل ایشان با شورای اجتماعی محلات کار را برای آقای وحدتی پور سخت می کند و ایشان حرمت زائران را خوب نگه داشتند و مراسمات را به خوبی برگزار کردند. تقاضا دارم هر اتفاقی افتاد رو به جلو حرکت کنید و سیر صعودی را حفظ کنید و تعامل و دوستی ها باقی بماند. هماهنگی بین بدنه کاری و مدیریت سبب رشد و تعالی سازمان و رضایت مردم می شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هماهنگی بین بدنه کاری و مدیریت سبب رشد و تعالی سازمان و رضایت مردم می شود و ما وظیفه داریم همیشه برای نظام مثبت کار کنیم و سبب خیر شویم.

در بخش دیگری از این مراسم حسن کریمدادی عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: فرصت گذراست و اگر در این فرصت کوتاه کار مثبتی برای مردم انجام دهیم باقیات صالحان است و اگر کاری انجام ندهیم ضمن بازخواست در روز قیامت، مدیون مردم نیز خواهیم بود.

وی افزود: خدمت صادقانه در زندگی ما اثر می گذارد و به همه ما همکاران در شهرداری توفیق خدمت به زائرین و مجاورین داده شده است. آقای برجسته نژاد با تلاش مضاعف کاری کردند تا رضایت مردم جلب شود و موفقیت ایشان به واسطه زحمات همکاران در مناطق است.

کریمدادی خاطرنشان کرد: هماهنگی بین بدنه کاری و مدیریت سبب رشد و تعالی سازمان و رضایت مردم می شود و ما وظیفه داریم همیشه برای نظام مثبت کار کنیم و سبب خیر شویم.

همچنین برجسته نژاد شهردار سابق منطقه هفت گفت: این منطقه بیشترین تماس با مردم را دارد. امیدواریم آقای وحدتی پور در منصب جدید موفق باشند و آرزوی موفقیت برای ایشان دارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->