جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است
سرخط خبرها

رونمایی از شناورهای جدید سپاه با موشک‌های ۶۰۰ کیلومتری

  • کد خبر: ۱۷۷۲۲۷
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۹
رونمایی از شناورهای جدید سپاه با موشک‌های ۶۰۰ کیلومتری
نیروی دریایی سپاه شناور‌های یگان ویژه شهید حججی را با موشک‌های برد ۶۰۰ کیلومتر در خلیج فارس و به منظور حراست از حریم جزایر ایرانی از جمله جزیره بوموسی عملیاتی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار عظمایی فرمانده قرارگاه عملیاتی امام محمد باقر (ع) نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری رزمایش اقتدار ندسا که از صبح امروز (چهارشنبه) در جزیره بوموسی آغاز شده است، گفت: در این رزمایش شناور‌های یگان ویژه شهید حججی با موشک برد بلند ۶۰۰ کیلومتر برای دفاع از حریم جزیره حضور داشتند.

وی افزود: در این رزمایش، رزمندگان بسیجی با سرعت برای دفاع از جزیره بوموسی به وسیله هواپیما و شناور‌های سبک و سنگین به جزیره اعزام شده و رزمندگان پس از ترابری هوایی و دریایی در مواضع از پیش تعیین شده برای دفاع از جزیره بوموسی مستقر شدند.

سردار علی عظمایی افزود: همچنین در این رزمایش، رژه خودرویی و دریایی با حضور بسیج دریایی و مردمی، صیادان و شناور‌های موشک انداز، شناور‌های شهید مهدوی، شهید رودکی، شهید ناظری، شناور‌های موشک انداز تندر و شناور‌های موشک انداز ذوالفقار و راکت انداز‌ها در رزمایش حضور داشتند.

به گفته فرمانده قرارگاه عملیاتی امام محمد باقر (ع) نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بخشی از رزمایش هم بالگرد‌ها و هواپیما‌ها شرکت داشتند و در بخش دیگری نیز عملیات هلی برن ۵۰ چترباز با موقیت اجرا شد.

سردار علی عظمایی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های مهم این رزمایش را بکارگیری پهپاد‌ها و شناور‌های بدون سرنشین با هوش مصنوعی ارتقا یافته عنوان کرد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی امام محمد باقر (ع) نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: نیرو‌ها پس از استقرار در جزیره با آتش سنگین توپخانه به تهاجم دشمن فرضی پاسخ دادند.

به گفته سردار عظمایی، هزار و ۵۰۰ بسیجی که بخشی از توان عملیاتی بسیجیان گردان‌های امام حسین (ع) استان هرمزگان و جنوب فارس هستند در این رزمایش شرکت کردند و ۳۰ روحانی هم در کنار بسیجیان حضور داشتند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی امام محمد باقر (ع) نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: این رزمایش را در جزیره بوموسی و جزایر نازعات، تنب بزرگ و کوچک برگزار کردیم که نیرو‌های بسیجی با سرعت بالا توسط بالگرد‌های نیروی دریایی سپاه و هواپیما‌های پشتیبانی نیروی هوافضای سپاه به جزیره منتقل شدند.

به گفته سردار عظمایی، در این رزمایش هواپیما‌های بدون سرنشین هم حضور داشتند و منطقه را از لحاظ اشراف اطلاعاتی رصد کردند.

وی گفت: یکی از ویژگی‌های رزمایش انتقال سریع نیرو‌ها از سرزمین اصلی به جزیره بوموسی و تنب بزرگ است که توسط بالگرد‌ها و هواپیما در کمتر از ۱۵ دقیقه از ساحل به جزیره بوموسی رسیدند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی امام محمد باقر (ع) نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: منطقه خلیج فارس متعلق به ما و کشور‌های همسایه است و ما باید خودمان با کشور‌های همسایه امنیت آن را برقرار کنیم و جای کشور‌های فرامنطقه‌ای نیز اینجا نیست و آن‌ها باید بروند و در ساحل و کشور‌های خود امنیت برقرار کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->