تصادف مرگبار خودروی کارگران مزرعه در مشهد با ۶ فوتی (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ماجرای عروسک‌های موهن چیست؟ زلزله سربیشه خراسان جنوبی را لرزاند (۲۱ مهر ۱۴۰۴) بازرس کل خراسان رضوی: تکمیل کمربند جنوبی مشهد با ضوابط بالادستی مغایرت دارد تنبیه سخت دانش‌آموز توسط مدیر به خاطر یک شوخی! سال ۱۴۰۳ خشک‌ترین سال کشور در سه دهه اخیر ویدئو | رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی: زیرساخت‌های شهر مشهد با ترافیک همخوانی ندارد! معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: وضعیت منابع آبی جنوب خراسان رضوی بسیار وخیم است معوقات فروردین بازنشستگان دارای حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان واریز شد (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) درباره آپارتمان‌نشینی و جرمی به نام «مزاحمت همسایه » | دوستی بین دیوارهای مشترک یادی از دکتر غلامحسین مصاحب، پدر ریاضیات نوین ایران | بازآفرین زبان اعداد ثبت ۱۳۳ زلزله در کشور طی هفته دوم مهرماه ۱۴۰۴ تأکید دادستان تهران بر افزایش نظارت‌ها بر بازار بالارفتن سن بارداری در مادران، ریسک تولد کودکان دارای سندرم‌داون را افزایش می‌دهد سقوط از ارتفاع باعث فوت یک دانشجو در تبریز شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) هشدار درباره واکسن تقلبی گارداسیل ۹ به فرم ویال تربیت نسل مسئول در قبال محیط زیست، مأموریت آموزش و پرورش است دستگیری سارق باغ‌ویلا‌های شمال مشهد با ۲۰ فقره سرقت (۲۱ مهر ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا به پیامک‌های جعلی قطع برق پیش‌بینی رگبار باران در نوار شمالی کشور (۲۱ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تابستان در واپسین روز‌های ماه‌ِ مهر اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ مهر ۱۴۰۴) اسامی برخی تنقلات غذایی غیرمجاز منتشر شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ورود هیئت‌رئیسه مجلس به مشکل تأخیر پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی رئیس محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور: اعتبارات فعلی دولت پاسخگوی هدف کاهش هدررفت آب نیست ماجرای نوزادی ۳ماهه که والدینش او را نمی‌خواهند | دست ردّ زوج جوان به هدیه بهشتی پاسخ مسئولان به تقاضای شهروندان برای شفافیت درخصوص سرنوشت اقلام توقیفی: اول آزمایش، بعد ورود به بازار یا امحا چند نکته مهم درباره مصرف استامینوفن در دوران بارداری با این ۶ کربوهیدرات عالی، چربی‌های شکمی خود را آب کنید و لاغر شوید
سرخط خبرها

آیا گرما باز هم منجر به تعطیلی کشور می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۷۲۷۰
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
آیا گرما باز هم منجر به تعطیلی کشور می‌شود؟
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: اگر دمای هوا از دامنه مشخصی بالاتر رود، به طوری که برای سلامت مردم مخاطره آمیز باشد، باز هم پیشنهاد تعطیلی مطرح خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، پدرام پاک آیین در خصوص ادامه تعطیلی کشور بر اثر گرما اظهار کرد: در ۲ تا ۳ هفته گذشته افزایش ۱۰ درصدی مراجعه بیماران قلبی و فشار خون را شاهد بودیم که بی ارتباط با افزایش دمای هوا نبود؛ وزارت بهداشت پیشنهاد تعطیلی را به هیأت دولت داد و دولت هم این تعطیلی را تصویب کرد.

وی افزود: این تعطیلی اقدامی پیشگیرانه است، زیرا تاثیر افزایش دما بر سلامت مردم به خصوص سالمندان، کودکان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و مادران باردار می‌تواند مخاطره آمیز باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: پیش بینی هواشناسی این بود که افزایش دما خواهیم داشت و جمع بندی ما در وزارت بهداشت این بود که با تعطیلی می‌توان از افزایش گرمازدگی و آسیب به سلامت مردم جلوگیری کرد. بدیهی است اگر دمای هوا از حد مشخصی بالاتر رود، اصلی‌ترین راهکار حفظ سلامت مردم این است که تعطیلی داشته باشیم.

پاک آیین در پاسخ به این سوال که آیا امکان تعطیلی مجدد ادارات به دلیل گرما وجود دارد؟ گفت: بله اگر دمای هوا از دامنه مشخصی بالاتر رود؛ به طوری که برای سلامت مردم مخاطره آمیز باشد، باز هم پیشنهاد تعطیلی مطرح خواهد بود. به همه مراکز درمانی به رغم تعطیلی این سه روز برای پذیرش بیماران به ویژه بیماران گرما زده آماده باش دادیم.

همه مردم در معرض خطر ورود موج گرما به کشور هستند

همچنین حسن نوری معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور درباره گرما زدگی، گفت: بدن انسان بر اساس فیزیولوژی، خودش را با شرایط تطبیق می‌دهد. زمانی که از محیط سرد به گرم و برعکس برویم مدت زمانی طول می‌کشد که بدن خودش را تطبیق دهد.

وی ادامه داد: وقتی به صورت ناگهانی دما بالا رود ممکن است برخی از مردم دچار گرما زدگی شوند که برخی گروه‌ها مثل مادران باردار، نوزادان و شیرخواران به این دلیل که آب بدنشان بالاست و سالمندان به دلیل اینکه بیماری دارند در برابر گرما حساس ترند.

نوری افزود: همه مردم در برابر موج گرمایی که وارد کشور شده در معرض خطر هستند. نشانه‌های پوستی مرحله اول و گرفتگی عضلات مرحله دوم نشانه‌های گرمازدگی، تهوع، استفراغ، گیجی و تهوع مراحل نهایی و حاد ابتلا به گرمازدگی است.

معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور به مردم توصیه کرد که در این شرایط گرم، کودک را در ماشین و پدر و مادر مسن را در خانه تنها نگذارند و اگر وضعیت بیماران شدید بود شربت اُ آر اس داده شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->