رسانه‌های عبری از بن بست در مذاکرات دوحه خبردادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴ شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق تاریخی لندن و اتحادیه اروپا برای بازتنظیم روابط | امتیاز ماهیگیری در آب‌های سرزمینی انگلیس در ازای تسهیل صادرات غذایی بلومبرگ: پوتین از دست برتر روسیه در جنگ اوکراین اطمینان دارد مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند مایک پنس از تصمیمات ترامپ در سفر به کشور‌های غرب آسیا انتقاد کرد بقائی: اینکه آمریکا به هیچ یک از روند‌های دیپلماتیک پایبند نیست از دشواری‌های مذاکره است احمدیان در تماس با مشاور امنیت ملی پاکستان: اجازه نخواهیم داد آرامش مردم منطقه بازیچه دشمنان شود عارف: سهم جهان اسلام از حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد است سفر وزیر معادن طالبان به تهران ایران و عمان در مسیر توسعه روابط | پزشکیان هفته آینده به مسقط می‌رود هشدار یمن به شرکت‌های هواپیمایی درباره ناامنی فرودگاه بن‌گوریون: مسیرتان را تغییر دهید خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله: مشکل اصلی منطقه دخالت‌های آشکار آمریکا در همه مسائل است

  • کد خبر: ۱۷۷۵۱۳
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۶
سیدحسن نصرالله: مشکل اصلی منطقه دخالت‌های آشکار آمریکا در همه مسائل است
سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان عصر امروز پنجشنبه به مناسبت برگزداشت شیخ «عفیف النابلسی» سخنرانی کرد و طی آن به تحولات داخلی این کشور و منطقه پرداخت و گفت که مشکلات اساسی لبنان و کل منطقه زیر سر آمریکا و سیاست‌های این کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر کل حزب الله لبنان آمریکا را مسبب مشکلات منطقه و لبنان دانست و گفت که این کشور در همه مسائل لبنان مداخله می‌کند و باید در برابر این سیاست‌ها مقاومت و مقابله کرد.

او با بیان اینکه به هنگام حمله رژیم اسرائیل به جنوب لبنان در سال ۱۹۸۲، مقاومت اسلامی علیه این رژیم در لبنان شکل گرفت و شیخ نابلسی از همان ابتدای شکل گیری این مقاومت حی و حاضر بود و مشارکت داشت.

سید حسن نصرالله مقاومت در هر چارچوب‌ها و اشکال مختلف آن را عامل عافگیرکننده برای آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها دانست و گفت که همه ما شاهد تحولات و دستاورد‌های این مقاومت بودیم.

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه ما معتقدیم مشکل اصلی در منطقه ما مداخلات آشکار آمریکا در همه چیز است، خاطر نشان کرد که در متأسفانه در برابر مداخلات آشکار آمریکا، ما شاهد فرهنگ و سیاست سرسپردگی در برابر اراده و خواست آمریکایی‌ها هستیم.

او به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه مردم سوریه موسوم به «قانون سزار» اشاره کرد و گفت که اگر این تحریم‌ها نبود این کشور نیازی به کمک‌ها از هر طرفی و فردی برای عبور از پیامد‌های جنگ نداشت.

سیدحسن نصرالله ادامه داد: این اشغالگری آمریکا در سوریه است که مانع از این میشود که دولت سوریه نتواند به میادین نفتی و گازی خود در شرق فرات دسترسی داشته باشد و آمریکایی‌ها این منابع را «چپاول می‌کنند.»

دبیر کل حزب الله لبنان مداخلات و سیاست‌های آمریکا در مشکل همه منطقه دانست و به یمن اشاره کرد و گفت که مانع اساسی جنگ در این کشور طرف آمریکایی است.

او به وضعیت لبنان نیز اشاره کرد و گفت که منابع زیادی هست که خزانه دولت لبنان را پر می‌کند، ولی به دلیل وتو‌های سفارت آمریکا در بیروت این منابع برای لبنانی‌ها ممنوع است.

سید حسن نصرالله با تأکید بر اینکه لبنان باید از زیر هیمنه و هژومونی آمریکا برای ایجاد راه حلی برای بحران خود خارج شود، تأکید کرد: کسی که واقعیت در قضیه انفجار بندر بیروت را کتمان می‌کند، همان کسی است که خواست این قضیه را از ابتدا سیاسی کند.»

وی افزود: «علت اصلی گم شدن حقیقت در مسئله انفجار بندر بیروت متوسل شدن برخی به ارتباط دادن این مسئله با اتفاقات منطقه‌ای است.»

سید حسن نصرالله گفت که برخی از رسانه‌های لبنانی به دروغ بر متهم کردن حزب الله به دست داشتن در تحولات اردوگاه آواردگاه عین الحلوه در صیدا اصرار دارند. او همه طرف‌های حاضر در این اردوگاه را خطاب قرار داد و از آن‌ها خواست که دست از درگیری و جنگ با یکدیگر بردارند.

دبیر کل حزب الله در پایان هرگونه ارتباط داشتن این حزب با درگیری‌های اخیر عین الحلوه را رد کرد و گفت که با همه طرف‌های تأثیر گذار در تماس بوده تا این درگیری متوقف شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->