نخست‌وزیر عراق: زمان تشکیل ائتلاف اسلامی فرا رسیده است نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد توصیه عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک آژیر خطر بار دیگر در سرزمین‌های اشغالی فعال شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد هشدار ناتو: موشک‌های روسی کمتر از ۱۰ دقیقه به لندن یا مادرید می‌رسند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند
سرخط خبرها
در حاشیه دومین جلسه ستاد ملی زن و خانواده و نشست زنان مدیر و فرهیخته انجام شد؛

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های زنان و رونمایی از ۳۴ کتاب گفت‌وگوی ملی خانواده

  • کد خبر: ۱۷۷۹۰
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱
بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های زنان و رونمایی از ۳۴ کتاب گفت‌وگوی ملی خانواده
با حضور رئیس جمهور در حاشیه دومین جلسه ستاد ملی زن و خانواده و نشست زنان مدیر و فرهیخته از ۳۴ کتاب گفت‌وگوی ملی خانواده با عنوان واکاوی مهم‌ترین مسائل اجتماعی رونمایی شد.
به گزارش شهرآرانیوز، با حضور رئیس جمهور در حاشیه دومین جلسه ستاد ملی زن و خانواده و نشست زنان مدیر و فرهیخته از ۳۴ کتاب گفت‌وگوی ملی خانواده با عنوان واکاوی مهم‌ترین مسائل اجتماعی، همچنین کتاب پکن+ ۲۵ در زمینه تحولات و دستاورد‌های زنان و خانواده ایرانی ۲۵ سال پس از تصویب اعلامیه پکن و نیز شناسنامه شاخص‌های عدالت جنسیتی در جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی  همچنین در حاشیه دومین جلسه ستاد ملی زن و خانواده و نشست زنان مدیر و فرهیخته، از نمایشگاهی که در زمینه توانمندی‌های زنان برپا شده بود، بازدید کرد.
دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم با بیان اینکه زن  ایرانی الگویی اخلاقی و معنوی در جهان امروز محسوب می‌شود، اظهار داشت:  زنان ایران می‌توانند سردمدار انسانیت و اخلاق در جامعه باشند و امروز زنان در کنار مردان ایرانی در همه تحولات اجتماعی و سیاسی حضور و مشارکت فعال و تعیین کننده دارند.

وی خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید نسبت به زنان نگاه ابزاری و شهروند درجه دو بودن حاکم نبوده است و رویکرد سیاست‌های دولت برگرفته از قرآن سیره پیامبر و ائمه اطهار بوده است و طی دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، زنان و دختران کشورمان بیشتر از همیشه دیده شدند و برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش فراوانی صورت گرفته است.

دکتر ابتکار خاطرنشان کرد: امروز برای اولین بار به دنبال اقدامات انجام شده هر استان و به زودی هر بخشی دارای برنامه اقتصادی برای ارتقای جایگاه زن و خانواده است و برای اولین بار به منظور داشتن خانواده سالم و شکوفا معیار و شاخص تعیین شده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان خانواده خاطرنشان کرد: دولت یازدهم و دوازدهم از تشکل‌های حوزه زنان و خانواده به طور کامل حمایت کرده و نسبت به توان‌افزایی آنان و گسترش فعالیت‌های اجتماعی آنان مساعدت‌های بی‌دریغی داشته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->