«جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار» مارگو رابی در فیلم ترسناک «روانی آمریکایی» فروش ۵ میلیاردی فیلم‌های «غریزه» و «بچه مردم»
سرخط خبرها

زمان آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۲ مشخص شد

  • کد خبر: ۱۷۷۹۸۳
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۸
زمان آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۲ مشخص شد
اعزام زائران اربعین از ۲۷ مرداد آغاز می‌شود و بسیاری قصد سفر زمینی به عراق و استفاده از وسایل حمل و نقل جاده‌‎ای را دارند. مدیرکل حمل‏ و نقل جاده‌ای می‌گوید: پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین با نرخ مصوب از هفته آینده آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به محدودیت پروازی در ایام اربعین، بیش از ۹۵ درصد زائران به صورت زمینی به عراق سفر می‌کنند. اعزام زائران اربعین از ۲۷ مرداد آغاز می‌شود و تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.

آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۲ از هفته آینده

داریوش باقرجوان، مدیرکل حمل‏ و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل‏ و نقل جاده‌‏ای با اشاره به آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین می‌گوید: برنامه‌ریزی‌ها در ستاد مرکزی اربعین در حال انجام است و در نظر داریم از هفته آینده پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۲ را آغاز کنیم.

وی با اشاره به کرایه اتوبوس‌های اربعین از شهرهای مختلف به مرزهای زمینی می‌افزاید: بلیت اتوبوس‌ها با نرخ مصوب عرضه می‌شود که البته تنظیم بازار در این زمینه نرخ‌گذاری می‌کند و هزینه هر مسیر در تابلو نصب خواهد شد. افرادی که بلیت‌ها را با قیمت بیش از نرخ مصوب بفروشند، بر اساس کمیسیون ۱۱ و ۱۲ مربوط به تخلفات راننده و شرکت‌ها، با آنها برخورد می‌شود.

زائران اربعین با اتوبوس‌های خارج از پایانه‌ها سفر نکنند

باقرجوان از زائران اربعین خواست برای سفر به مرزها از طریق حمل و نقل جاده‌ای فقط به ترمینال‌ها مراجعه کنند و از استفاده از خدمات حمل و نقل خارج از پایانه‌ها موسوم به آزادسواری که غیرقانونی است، بپرهیزند.

وی با بیان اینکه بلیت اتوبوس اربعین بر اساس ظرفیت‌های موجود عرضه می‌شود، خاطرنشان کرد: اتوبوس‌ها در مسیرهای مختلف در ایام اربعین در مسیر مرزها فعال‌تر خواهند شد و ما سعی داریم ظرفیت‌ها را بهبود داده و خدمات مناسبی به زائران ارائه دهیم.

بلیت اتوبوس اربعین اینترنتی عرضه می‌شود

مدیرکل حمل‏ و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل‏ و نقل جاده‌‏ای با اشاره به نحوه عرضه بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۲ گفت: بلیت اتوبوس‌ها به مرزهای ۶ گانه به صورت اینترنتی و از طریق وب‌سایت‌های اختصاصی  یا مشترک شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای عرضه می‌شود.

سال گذشته بلیت اتوبوس اربعین با قیمت مصوب عرضه شد و میز خدمت در پایانه‌های مسافربری مستقر شد تا در صورت تخلف این موضوع را پیگیری کنند. امسال مرزهای زمینی مهران، شلمچه، خسروی، چذابه، تمرچین و باشماق در ایام اربعین روی زائران باز است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->