مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

دستگیری متهم قتل پسر جوان در تهران | متهم عضو گروه یاکوزا شده بود

  • کد خبر: ۱۷۸۰۶۳
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
دستگیری متهم قتل پسر جوان در تهران | متهم عضو گروه یاکوزا شده بود
تحقیقات جنایی پس از دو هفته منجر به دستگیری یکی از متهمان قتل مرد جوانی شد که هدف حمله موتورسواران ناشناس قرار گرفته و جان خود را از دست داده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود ساعت یک بامداد جمعه ۳۰ تیر امسال ماموران پلیس پایتخت موضوع مرگ مرد جوانی را به بازپرس کشیک قتل تهران خبر دادند که در حمله‌ای مرگبار هدف چاقوی افراد ناشناسی قرار گرفته بود. ماموران که از ساعتی پیش از مرگ مرد جوان در جریان حمله خونین قرار گرفته و تحقیقات خود را برای شناسایی ضاربان موتورسوار آغاز کرده بودند با مرگ او موضوع را به بازپرس وحید ناصری اطلاع دادند.

به این ترتیب، تیم جنایی به همراه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران پس از حضور در بیمارستان تحقیقات جنایی را آغاز کردند و پی بردند جوان کشته‌شده ساعتی قبل از مرگ، سوار موتورسیکلت دوستش بوده که هدف حمله قرار می‌گیرد.

دوست مقتول در روند تحقیقات گفت: دوستم ترک موتور من نشسته بود و در حال عبور بودیم که ناگهان موتورسوار دیگری با سرعت از روبه‌رو به سمت موتور من آمد. هر دو با شدت ترمز کردیم و نزدیک بود تصادف هولناکی اتفاق بیفتد. من و دوستم به سرنشینان آن موتور اعتراض کردیم و به راکب موتورسیکلت گفتیم این چه وضع راندن موتور است؟ راکب آن موتور و دوستش که ترک او نشسته بود شروع به فحاشی و توهین کردند.

به گفته پسر جوان، درگیری مختصری بین دو طرف در همان حال که روی موتور نشسته بودند به وجود آمد و بعد هم دو موتورسوار فوری از محل دور شدند، اما او و مقتول آن‌ها را تعقیب کردند تا دلیل رفتار خطرناک‌شان را بپرسند.

دوست مقتول ادامه داد: آن‌ها پس از مشاجره لفظی با ما درگیر شدند که البته زیاد طولانی نشد. خیلی سریع دور شدند. چند متر جلوتر من متوجه شدم دوستم روی شانه‌های من افتاده است و بعد فهمیدم بیهوش است. وقتی از موتور پیاده شدم او غرق در خون روی زمین افتاد. تازه آن موقع بود که متوجه شدم ضربه عمیق چاقو به دوستم خورده. به همین خاطر فوری او را به بیمارستان رساندم که بعد از چند ساعت کار پزشکان فایده نداشت و او جانش را از دست داد؛ بنابراین رسیدگی به پرونده برای روشن شدن راز ماجرا و شناسایی و دستگیری متهمان پرونده در دستور کار بازپرس و کارآگاهان جنایی قرار گرفت.

در روند تحقیقات جنایی بازپرس ناصری دستور تحقیق در مورد پلاک موتورسیکلت را صادر کرد و در نهایت مردی در رابطه با این قتل بازداشت شد. مرد دستگیرشده می‌گوید نقشی در قتل ندارد و قاتل برادرش است.

او در اظهارات خود گفت: من قاتل نیستم. برادرم که چند سال از من بزرگ‌تر است خلافکار و سارقی است که ۲۰ سال قبل به ژاپن رفته و عضو یاکوزا شده و به جرم قاچاق مواد مخدر به زندان افتاده بود. حبس ابد به او داده بودند؛ اما بعد از ۱۷ سال زندان آزاد شد. ما تا مدت‌ها از او خبر نداشتیم و بعد از دو سال که در زندان بود نامه‌ای از زندان توکیو فرستاد و فهمیدیم چه بلایی سرش آمده است. او دو سال پیش بعد از ۱۷ سال از زندان آزاد شد و به تهران برگشت. در تهران هم در کار سرقت خودرو، لوازم خودرو و زورگیری بود.

در حال حاضر بازپرس ناصری، پرونده و متهم را به اداره دهم پلیس آگاهی تهران فرستاده است تا در ادامه تحقیقات بررسی شود مرد بازداشت‌شده راست گفته و برادرش قاتل است یا خودش دست به قتل زده است.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->