فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

فیلم «روشن» با نقش‌آفرینی متفاوت رضا عطاران در تدارک اکران

  • کد خبر: ۱۷۸۲۰۴
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
فیلم «روشن» با نقش‌آفرینی متفاوت رضا عطاران در تدارک اکران
سیدروح‌الله حجازی کارگردان «روشن» از برنامه‌ریزی‌های نهایی برای اکران پاییزی این فیلم با نقش‌آفرینی متفاوت رضا عطاران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز فیلم «روشن» به کارگردانی سیدروح‌الله حجازی سال ۱۳۹۹ در سی‌ونهمین دوره جشنواره فیلم فجر رونمایی شد واگرچه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای رضا عطاران به همراه داشت، اما بعد از جشنواره وارد فهرست فیلم‌های «مشکل‌دار» شد و نتوانست تا مدت‌ها مجوز اکران بگیرد.

این فیلم که چند ماه است پروانه نمایش گرفته، تاکنون به دلایل متعدد مهیای اکران نبود، ولی سرانجام قرار است از فصل پاییز روی پرده سینما‌ها رود.

روح‌الله حجازی با اعلام این خبر به ایسنا گفت: پخش «روشن» برعهده شرکت فیلمیران است و برنامه‌ریزی‌ها برای اکران همزمان داخلی و خارجی فیلم انجام می‌شود تا پس از پایان تابستان فیلم در ایران و برخی کشور‌های اروپایی و امریکایی به نمایش گذاشته شود.

«روشن» با بازی رضا عطاران در حالی آماده اکران می‌شود که فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نیز با حضور این بازیگر در تدارک اکران پاییزی است و گیشه سینما‌ها پس از چند ماه که در قبضه فیلم‌های کمدی بوده، شاید در قرق رضا عطاران درآید.

عطاران به‌جز این دو فیلم، «شیشلیک» محمدحسین مهدویان را هم در بایگانی توقیفی‌های سینما دارد.

روح‌الله حجازی در شرایطی در سال ۱۴۰۲ به دنبال اکران فیلم «روشن» است، که آخرین فیلم اکران شده‌اش «اتاق تاریک» مربوط به ۶ سال پیش می‌شود.

در «روشن» که داستان یک مرد میانسال عاشق بازیگری است، علاوه بر عطاران، سیامک انصاری و سارا بهرامی هم بازی کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->