تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تسهیلات جدید وزارت بهداشت برای حمایت از دانشجویان مادر

  • کد خبر: ۱۷۸۴۳۰
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴
تسهیلات جدید وزارت بهداشت برای حمایت از دانشجویان مادر
سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برنامه‌ها و تسهیلات جدید وزارت بهداشت در حمایت از مادران شیرده و باردار را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صابر جباری با اشاره به رفع ابهامات ماده ۲۶ قانون جوانی جمعیت، گفت: ماده ۲۶ قانون جوانی جمعیت و سلامت خانواده مجلس برای دانشجویان ابهامات حقوقی داشت و موجب اعتراضاتی شده بود که با رفع این ابهامات حقوقی، طی دستورالعملی توسط معاونت آموزشی به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

وی افزود: موافقت با دورکاری، مرخصی تحصیلی، می‌همانی در دانشگاه هم سطح یا پایین‌تر، آموزش مجازی و غیرحضوری، کاهش نوبت کاری شب، معافیت‌های تحصیلی دانشجویان مادر باردار یا دارای کودک زیر دو سال که شیرده هستند از مزایای این بند از قانون است که تمام دانشجویان اعم از دانشجویان دستیاری و Phd از آن می‌توانند بهره‌مند شوند.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت عنوان کرد: دستورالعمل ماده ۲۶ قبلاً توسط معاونت آموزشی ابلاغ شده بود و با رفع ابهامات حقوقی در خصوص بهره‌مندی دستیاران و دانشجویان phd، جهت بهره‌مندی این عزیزان از مزایای قانون توسط مدیرکل حوزه وزراتی به تمام رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

دکتر جباری گفت: در بحث ترویج تغذیه با شیر مادر که همواره جزء اولویت‌های اساسی برنامه‌های حوزه سلامت و کشور بوده است، خوشبختانه از گذشته قانون ترویج تغذیه با شیر مادر را داشته‌ایم.

وی افزود: مواد مختلف قانون حمایت از جوانی جمعیت و سلامت خانواده شامل مواد ۱۶، ۱۷، ۲۲، ۲۴ و ۲۶ نیز در جهت حمایت از مادران و ترویج تغذیه با شیر مادر است.

وی با بیان این که شعار امسال هفته تغذیه با شیر مادر نیز «نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل در خانواده، محل کار و جامعه» است، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اساسی ترویج تغذیه با شیر مادر برای مادران شاغل در دستگاه‌های اجرایی، نزدیک بودن مهدکودک‌ها به محل کار مادران شاغل است که در ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت نیز به آن تصریح شده و باید اجرایی شود.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: همچنین مراکز تکریم مادر و کودک در دستگاه‌های دولتی باید ایجاد شود که وقتی مادری شیرده به دستگاه‌های دولتی و اجرایی مراجعه می‌کند، امکان شیردهی و نظافت کودک خود را داشته باشد.

جباری با بیان این که این برنامه گام بزرگی برای تکریم مادران و ترویج تغذیه با شیر مادر است، خاطرنشان کرد: برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بیمارستان‌های خود این کار را انجام داده‌اند، ولی این قانون مشمول تمام دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->