شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

تسهیلات جدید وزارت بهداشت برای حمایت از دانشجویان مادر

  • کد خبر: ۱۷۸۴۳۰
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴
تسهیلات جدید وزارت بهداشت برای حمایت از دانشجویان مادر
سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برنامه‌ها و تسهیلات جدید وزارت بهداشت در حمایت از مادران شیرده و باردار را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صابر جباری با اشاره به رفع ابهامات ماده ۲۶ قانون جوانی جمعیت، گفت: ماده ۲۶ قانون جوانی جمعیت و سلامت خانواده مجلس برای دانشجویان ابهامات حقوقی داشت و موجب اعتراضاتی شده بود که با رفع این ابهامات حقوقی، طی دستورالعملی توسط معاونت آموزشی به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

وی افزود: موافقت با دورکاری، مرخصی تحصیلی، می‌همانی در دانشگاه هم سطح یا پایین‌تر، آموزش مجازی و غیرحضوری، کاهش نوبت کاری شب، معافیت‌های تحصیلی دانشجویان مادر باردار یا دارای کودک زیر دو سال که شیرده هستند از مزایای این بند از قانون است که تمام دانشجویان اعم از دانشجویان دستیاری و Phd از آن می‌توانند بهره‌مند شوند.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت عنوان کرد: دستورالعمل ماده ۲۶ قبلاً توسط معاونت آموزشی ابلاغ شده بود و با رفع ابهامات حقوقی در خصوص بهره‌مندی دستیاران و دانشجویان phd، جهت بهره‌مندی این عزیزان از مزایای قانون توسط مدیرکل حوزه وزراتی به تمام رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

دکتر جباری گفت: در بحث ترویج تغذیه با شیر مادر که همواره جزء اولویت‌های اساسی برنامه‌های حوزه سلامت و کشور بوده است، خوشبختانه از گذشته قانون ترویج تغذیه با شیر مادر را داشته‌ایم.

وی افزود: مواد مختلف قانون حمایت از جوانی جمعیت و سلامت خانواده شامل مواد ۱۶، ۱۷، ۲۲، ۲۴ و ۲۶ نیز در جهت حمایت از مادران و ترویج تغذیه با شیر مادر است.

وی با بیان این که شعار امسال هفته تغذیه با شیر مادر نیز «نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل در خانواده، محل کار و جامعه» است، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اساسی ترویج تغذیه با شیر مادر برای مادران شاغل در دستگاه‌های اجرایی، نزدیک بودن مهدکودک‌ها به محل کار مادران شاغل است که در ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت نیز به آن تصریح شده و باید اجرایی شود.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: همچنین مراکز تکریم مادر و کودک در دستگاه‌های دولتی باید ایجاد شود که وقتی مادری شیرده به دستگاه‌های دولتی و اجرایی مراجعه می‌کند، امکان شیردهی و نظافت کودک خود را داشته باشد.

جباری با بیان این که این برنامه گام بزرگی برای تکریم مادران و ترویج تغذیه با شیر مادر است، خاطرنشان کرد: برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بیمارستان‌های خود این کار را انجام داده‌اند، ولی این قانون مشمول تمام دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->