آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تسهیلات جدید وزارت بهداشت برای حمایت از دانشجویان مادر

  • کد خبر: ۱۷۸۴۳۰
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴
تسهیلات جدید وزارت بهداشت برای حمایت از دانشجویان مادر
سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برنامه‌ها و تسهیلات جدید وزارت بهداشت در حمایت از مادران شیرده و باردار را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صابر جباری با اشاره به رفع ابهامات ماده ۲۶ قانون جوانی جمعیت، گفت: ماده ۲۶ قانون جوانی جمعیت و سلامت خانواده مجلس برای دانشجویان ابهامات حقوقی داشت و موجب اعتراضاتی شده بود که با رفع این ابهامات حقوقی، طی دستورالعملی توسط معاونت آموزشی به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

وی افزود: موافقت با دورکاری، مرخصی تحصیلی، می‌همانی در دانشگاه هم سطح یا پایین‌تر، آموزش مجازی و غیرحضوری، کاهش نوبت کاری شب، معافیت‌های تحصیلی دانشجویان مادر باردار یا دارای کودک زیر دو سال که شیرده هستند از مزایای این بند از قانون است که تمام دانشجویان اعم از دانشجویان دستیاری و Phd از آن می‌توانند بهره‌مند شوند.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت عنوان کرد: دستورالعمل ماده ۲۶ قبلاً توسط معاونت آموزشی ابلاغ شده بود و با رفع ابهامات حقوقی در خصوص بهره‌مندی دستیاران و دانشجویان phd، جهت بهره‌مندی این عزیزان از مزایای قانون توسط مدیرکل حوزه وزراتی به تمام رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

دکتر جباری گفت: در بحث ترویج تغذیه با شیر مادر که همواره جزء اولویت‌های اساسی برنامه‌های حوزه سلامت و کشور بوده است، خوشبختانه از گذشته قانون ترویج تغذیه با شیر مادر را داشته‌ایم.

وی افزود: مواد مختلف قانون حمایت از جوانی جمعیت و سلامت خانواده شامل مواد ۱۶، ۱۷، ۲۲، ۲۴ و ۲۶ نیز در جهت حمایت از مادران و ترویج تغذیه با شیر مادر است.

وی با بیان این که شعار امسال هفته تغذیه با شیر مادر نیز «نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل در خانواده، محل کار و جامعه» است، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اساسی ترویج تغذیه با شیر مادر برای مادران شاغل در دستگاه‌های اجرایی، نزدیک بودن مهدکودک‌ها به محل کار مادران شاغل است که در ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت نیز به آن تصریح شده و باید اجرایی شود.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: همچنین مراکز تکریم مادر و کودک در دستگاه‌های دولتی باید ایجاد شود که وقتی مادری شیرده به دستگاه‌های دولتی و اجرایی مراجعه می‌کند، امکان شیردهی و نظافت کودک خود را داشته باشد.

جباری با بیان این که این برنامه گام بزرگی برای تکریم مادران و ترویج تغذیه با شیر مادر است، خاطرنشان کرد: برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بیمارستان‌های خود این کار را انجام داده‌اند، ولی این قانون مشمول تمام دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->