کشف ۱۱ تن مواد مخدر و دستگیری ۲۵۳ قاچاقچی در ۶ ماهه نخست سال آغاز طرح ویژه حمایت آموزشی از کودکان خانواده‌های زن‌سرپرست در خراسان رضوی فیش حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در برخی نقاط استان تأخیر در پرداخت حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی غیرقابل قبول خواهد بود شرایط استفاده از وام درمان سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح اعلام شد + جزئیات ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری رسماً ابلاغ شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پلیس راهور: موتورسواری بانوان بدون گواهینامه جرم است ثبت نشان اهدا روی گواهینامه‌ها را چطور انجام دهیم؟ صبحانه مهم‌ترین وعده برای همه نیست تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به حمایت از تولیدکنندگان استان ارتقای کارآمدی حوزه‌های آموزشی با همکاری مدارس غیردولتی و سازمان تأمین اجتماعی آلرژی‌های فصلی تا اواخر پاییز ادامه دارد پلیس مشهد در جست وجوی مأمورنمایی که با بی‌ام‌و، معتادان را سرکیسه می کرد ورود توده بزرگ گرد و غبار از ترکمنستان به ایران تا ساعاتی دیگر (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | آلودگی هوای مشهد تشدید خواهد شد وزیر آموزش و پرورش: مسیر تعیلم و تربیت با مشارکت هموار می‌شود ارائه خدمات تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند توسط بهزیستی تمدید مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی تا پایان شهریور + آدرس سایت مهاجرت ۱۰۰ نفر اول کنکورهای علوم پزشکی به دلیل عدم جذب در داخل کشور هورالعظیم همچنان در آتش | آلودگی هوای اهواز روز به روز بیشتر می‌شود از کجا بدانیم پیش‌دیابت داریم؟ مدیرکل امور اقتصادی خراسان رضوی: ۷۷۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های اقتصادی این استان پرداخت شد قنات‌های شهرستان مشهد در انتظار تخصیص اعتبار برای مرمت و بازسازی توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌ها آیا طب سوزنی کمردرد مزمن را تسکین می‌دهد؟ زلزله ۴ ریشتری در دریای خزر (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت در ماجرای سقط «سندروم داون» بیانیه داد توصیه‌های طب ایرانی برای حفظ سلامت در فصل پاییز اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت بلیت اتوبوس سفر اربعین برای مشهدی‌ها ۱۰۰ درصد افزایش یافت | هزینه سفر هر زائر از حدود ۹۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان + جدول قیمت‌ها

  • کد خبر: ۱۷۸۹۲۲
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
قیمت بلیت اتوبوس سفر اربعین برای مشهدی‌ها ۱۰۰ درصد افزایش یافت | هزینه سفر هر زائر از حدود ۹۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان + جدول قیمت‌ها
روزنامه شهرآرا در گزارشی با عنوان «گرانی سرسام‌آور سفر زیارتی»، به بررسی هزینه سفر اربعین برای هر زائر مشهدی پرداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، کمتر از ۱۰ روز دیگر سفر‌های اربعین شروع می‌شود. پیش بینی‌ها حاکی از آن است که امسال زائران نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشند. براساس آخرین ثبت نام‌ها در سامانه سماح، در سال‌های گذشته بیش از ۹۵درصد زائران به صورت زمینی و از طریق پایانه‌های مرزی به عتبات مشرف شده اند. به همین دلیل این موضوع سبب شده است تا مسئولان مرتبط از هم اکنون به فکر تأمین اتوبوس‌های موردنیاز برای نقل وانتقال زائران عتبات عالیات باشند. مسئولان اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور می‌گویند که پیش از شروع اربعین، ناوگان‌های حمل ونقل اتوبوس با سیلی از مسافران به سمت مناطق مرزی عراق روبه رو هستند که اتوبوس از مبدأ به سمت مقصد با ظرفیت تکمیل حرکت می‌کند، اما در مسیر برگشت از طرف مرز‌ها به سمت پایانه‌های مرتبط خالی بازمی گردند.

همچنین اگر اتوبوس‌ها دوباره بخواهند از سمت مرز‌ها با ظرفیت تکمیل از مسافران بازگردند، باید چند شبانه روز در مرز‌های عراق مستقر شوند که رانندگان قطعا چنین کاری نخواهند کرد و برای جبران مسیر یک طرفه، قیمت بلیت‌ها را در حد نرمال جبران خسارت افزایش می‌دهند. همین مسئله سبب شده است تا هرساله در نزدیک ایام اربعین، قیمت بلیت اتوبوس به مقصد شهر‌های مرزی تغییر کند.

دلیل افزایش قیمت بلیت

براساس اعلام مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور، از روز گذشته پیش فروش بلیت‌های اتوبوس ایام اربعین آغاز شد. به گفته داریوش باقرجوان بازه پیش فروش بلیت‌ها از اول ماه صفر تا آخر صفر، یعنی بازه اربعین است.

وی درباره علت افزایش ۱۰۰درصدی قیمت بلیت بیان کرد: این موضوع به دلیل جبران سفر‌های یک سرخالی است و به معنای ۱۰۰درصد افزایش قیمت نیست؛ زیرا راننده‌ها مجبورند سفر را به صورت یک سر خالی انجام دهند، برای اینکه زائران را به مقصد برسانند. طبیعی است که بعدازاین بازه تقاضایی برای این بلیت‌ها وجود ندارد و قیمت‌ها به قیمت قبل بازمی گردد.

قیمت مسیر‌های مشهد

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا از تصویب قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین خبر داد و گفت: قیمت بلیت اتوبوس وی آی پی در مسیر مشهد به مهران، یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان، اتوبوس ۳۰ نفره، یک میلیون و ۲۳۴ هزار تومان و اتوبوس عادی ۸۸۱ هزار تومان مصوب شده است.

رضا صحراگرد افزود: همچنین برای مسیر مشهد به خسروی قیمت بلیت اتوبوس وی آی پی یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومان، اتوبوس ۳۰ نفره، یک میلیون و ۱۸۴ هزار تومان و اتوبوس عادی ۸۴۶ هزار تومان اعلام شده است.

وی ادامه داد: قیمت بلیت اتوبوس وی آی پی مشهد به باشماق مریوان هم یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، اتوبوس ۳۰ نفره، یک میلیون و ۱۱۸ هزار و ۴۰۰ تومان و اتوبوس معمولی ۸۴۶ هزار تومان است.

معاون حمل ونقل اداره کل راه وشهرسازی خراسان رضوی درباره تأمین اتوبوس‌های ایام اربعین گفت: رایزنی‌هایی در تهران با کشور‌های پاکستان و افغانستان درحال انجام است که آن‌ها نیز زائرانشان را از طریق ناوگان خود جابه جا کنند. همچنین مقرر شده است تا از اتوبوس‌های نهاد‌ها و کارخانه‌ها برای جا به جایی زائران استفاده شود.

سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای اعلام کرده است، باتوجه به اینکه در ایام سال، ۵۲درصد سفر‌ها درون استانی و ۴۸درصد برون استانی است و از سویی از ناوگان اتوبوس رانی عمدتا برای سفر‌های برون استانی استفاده می‌شود، به منظور خدمات دهی به سفر‌های تابستانه، ظرفیت ناوگان مینی بوس و سواری در شبکه درون استانی پای کار آورده می‌شود.

قیمت بلیت اتوبوس سفر اربعین برای مشهدی‌ها ۱۰۰ درصد افزایش یافت | هزینه سفر هر زائر از حدود ۹۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->