نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

جنگ پنهان خطیر و نکونام

  • کد خبر: ۱۷۸۹۹۰
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
جنگ پنهان خطیر و نکونام
بسیاری از پیش‌کسوتان باشگاه استقلال از بروز اختلاف میان نکونام و خطیر بر سر جذب بازیکن ابراز نگرانی کرده‌اند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، گفته می‌شود میان سرمربی و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال برسرجذب برخی بازیکنان اختلافات بسیاری وجود دارد. این موضوع در ماجرای جذب منتظر محمد عراقی کاملا مشهود بود و روشن شد که نکونام علاقه‌ای به جذب بازیکن عراقی نداشته و به سرعت تصمیم علی خطیر را وتو کرد تا این بازیکن به‌صورت‌قرضی راهی تیم دیگری شود. اما ماجرای اختلاف نکونام و خطیر صدای پیش‌کسوتان استقلال را هم درآورده است.


منصور رشیدی، مربی سابق استقلال و یکی از پیش‌کسوتان نامی این باشگاه درباره ماجرای اختلاف خطیر و نکونام این واکنش را نشان داده است: «نمی‌دانم چرا واضح بیان نمی‌کنند مشکل چیست؟ بازیکن را که کادر فنی نظر می‌دهد و انتخاب می‌کند. مدیر که نمی‌تواند انتخاب کند. کادرفنی می‌داند ضعف کجاست و جایگزین می‌کند و مدیرعامل و هیئت‌مدیره آن بازیکن را جذب می‌کنند. می‌گویند مشکلات بسیاری بین مربی و مدیر وجود دارد، اما علتش را نمی‌دانیم!»

برخی خبر‌ها نیز حکایت از لجبازی‌های پشت پرده‌ای میان نکونام و خطیر دارد. گفته می‌شود یکی از دلایلی که سبب شد تورس به استقلال نیاید (بازیکنی که موردتوجه سرمربی استقلال است) مخالفت علی خطیر است.

اینکه موضوع اختلافات، استقلال را در چه نقطه‌ای با مشکل بزرگی مواجه کند روشن نیست. شاید حالا که تیم پیروزشده کسی به این موضوع نپردازد، اما با یک شکست همه چیز رو می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->