توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکرار هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد

  • کد خبر: ۱۷۹۲۱۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۵
تکرار هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد
رسانه‌های سوئد امروز (دوشنبه) گزارش دادند «سلوان مومیکا» و «سلوان نجم» بار دیگر در استکهلم و با حمایت پلیس این کشور، نسخه‌ای از قرآن را آتش زدند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه سوئدی آفتونبلادت گزارش داد این ۲ مهاجران عراقی در مقابل پارلمان سوئد بار دیگر به قرآن کریم هتک حرمت کردند و پلیس یک مرد را که تلاش داشته مانع از اقدام موهن این ۲ نفر شود، بازداشت کرده است.

طی چند ماه اخیر اقداماتی جهت به آتش کشیدن قرآن در سوئد و دانمارک انجام گرفته و اکثریت کشور‌های مسلمان این اقدام را محکوم کرده و برخی نیز سفیران دانمارک و سوئد را برای ارائه تذکر در رابطه با این اقدامات احضار کردند. ماه گذشته، در پی به آتش کشیده شدن قرآن در استکهلم، صد‌ها معترض عراقی به سفارت سوئد حمله کردند.

سرویس امنیتی سوئد در اواخر ماه ژوئیه اعلام کرد که موارد به آتش کشیدن اخیر قرآن در استکهلم تاثیر منفی بر روی امنیت کشور گذاشته است. اولف کریسترسون، نخست‌وزیر سوئد نیز عنوان کرد که این کشور با جدی‌ترین مسئله امنیتی خود از زمان جنگ جهانی دوم مواجه شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->