سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

ثبت‌نام قطعی یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر برای اربعین

  • کد خبر: ۱۷۹۷۲۸
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۸
ثبت‌نام قطعی یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر برای اربعین
رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر ثبت نام خود را قطعی کرده‌اند و بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر نیز ثبت نامشان غیر قطعی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین با حضور در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما، گفت: روند ثبت نام‌ها همچون سال گذشته است. اما، چون امسال یک مرحله‌ای است نمی‌توان آن را با سال گذشته مقایسه کرد، ولی روند آن بر مبنای محاسباتی که داریم همچون سال گذشته است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پاسخ به سوالی در این باره که اگر زائرانی فراموش کرده باشند که خود را بیمه کنند باید چه کنند، گفت: این افراد باید مجدداً به سامانه مراجعه کرده و خود را بیمه کنند. فرق ثبت نام قطعی و غیر قطعی در پرداخت بیمه است. اگر فردی بدون پرداخت بیمه، ثبت نام کرده باید حتماً هزینه بیمه را پرداخت کند تا ثبت‌نام او قطعی شود.

میراحمدی گفت: امسال بیش از ۳ هزار موکب ایرانی را ثبت کرده‌ایم و در حال انجام امور پشتیبانی و اقدامات لازم جهت عبور آن‌ها از نوار مرزی هستیم. بیش از ۸۰ درصد این موکب‌ها به داخل خاک عراق می‌روند و حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از آن‌ها در نوار مرزی فعالیت می‌کنند و یا در شهر‌های مسیر عبوری زائران به آن‌ها خدمات می‌دهند.



وی در تشریح عملکرد موکب‌های مستقر در مسیر زائران بیان کرد: این موکب‌ها در شهر‌هایی همچون همدان مستقر هستند که تعداد بسیاری زائران از آن عبور می‌کنند. به همین دلیل، طبیعی است که موکب‌های مردمی این شهر به زائران عزیز در همین شهر خدمات می‌دهند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پاسخ به سوالی در حوزه اقدامات انجام شده برای تامین پارکینگ زائران اربعین، گفت: تحولات وسیعی در همه مرز‌ها اعم از چذابه و شلمچه در حوزه تامین پارکینگ صورت گرفته است. در حوزه پارکینگ‌ها هم از نظر توسعه و هم از نظر کیفیت اوضاع کاملاً با سال قبل متفاوت است.

وی افزود: به طور مثال، شهر مهران اکنون ظرفیت پارکینگ برای ۱۸۰ هزار نفر دستگاه خودرو را دارد و بر مبنای محاسباتی که ما داریم هر میزان خودرو شخصی که به این شهر مراجعه کند، زائران عزیزان هیچ مشکلی برای پارک خودرو‌های خود نخواهند داشت. البته این محاسبات بر اساس درصدی است که اکنون در سامانه سماح وجود دارد.

استاندار آذربایجان غربی: ۳۸ گیت برای عبور از مرز تمرچین ایجاد شده است

محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی در ادامه این برنامه در خصوص تمهیدات انجام شده برای تردد زائران اربعین، گفت: با توجه اینکه سال گذشته اولین سالی بود که شاهد بازگشایی مرز تمرچین بودیم، تجربه خوبی حاصل شد و امسال هم ما تدابیر و تمهیدات حداکثری برای پذیرایی از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از سراسر کشور را داریم.



وی افزود: در حوزه اسکان، با توجه به اینکه ما بر اساس تصمیم ستاد مرکزی اربعین پذیرای مردم عزیزمان از استان‌های شمال غرب و همچنین؛ مردم کشور‌های ترکیه و آذربایجان و زائران منطقه قفقاز هستیم، تمهیدات ویژه‌ای را تدارک دیده‌ایم و در مبادی ورودی و مرز تمرچین امکان اسکان برای بیش از ۴۰ هزار نفر را به صورت روزانه ایجاد کرده‌ایم.

معتمدیان گفت: اسکان زائران در قالب ۹۷ موکب انجام می‌شود که توسط ستاد عتبات عالیات استان آذربایجان غربی ساماندهی و مستقر شده‌اند.

استاندار آذربایجان غربی درباره ظرفیت تخصیص یافته به پارکینگ، بیان کرد: ما در سه نقطه ظرفیت ۵۰ هزار پارکینگ به صورت روزانه را فراهم کرده‌ایم که در مناطق جلدیان به فاصله ۲۵ کیلومتری و منطقه کارخانه قند به فاصله ۱۵ کیلومتری از مرز تمرچین قرار دارند. این پارکینگ‌ها به صورت کاملاً رایگان در خدمت زائران عزیز است. وی افزود: بیش از ۴۰ ایستگاه و پایگاه بهداشتی نیز آماده خدمت رسانی به زائران هستند.

معتمدیان بیان کرد: در حوزه امنیت با اقتدار نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی امنیت کاملی هم در مرز‌های استان و هم در مسیر وجود دارد. یعنی در اقلیم کردستان، کرکوک و نهایتاً بغداد و نجف. سال گذشته هم ما حدود ۷۰ هزار نفر از زائران استان‌های شمال غرب و سایر استان‌ها از این مرز عبور کردند. امسال نیز تدابیر حداکثری جهت تامین امنیت همچون سایر مرز‌ها در مرز تمرچین اندیشیده شده است.

وی ادامه داد: با توافقی که با اقلیم کردستان عراق انجام داده‌ایم امسال ۳۸ گیت را در مرز با اقلیم کردستان منطقه حاج عمران و هم در مرز تمرچین ایجاد کرده‌ایم. پیش بینی ما این است که در پیک حضور زائران عزیز برای عبور از مرز حداکثر زمان ۱۰ دقیقه خواهد بود. این زمان در سال گذشته با حضور حدود ۷۰ هزار نفر در کمتر از ۳ دقیقه انجام گرفت.

استاندار آذربایجان غربی در خصوص حمل و نقل داخل اقلیم کردستان نیز، تصریح کرد: بر اساس تجربه سال گذشته، ما بیش از ۲هزار دستگاه مینی‌بوس، میدل باس و ون از طریق اقلیم کردستان در مرز حاج عمران استقرار خواهند داشت و هیچ‌گونه دغدغه‌ای برای مردم عزیز نخواهد داشت. نقطه الحسینیه در جوار بغداد نیز آماده است تا بر اساس هماهنگی‌های ویژه‌ای که با قرارگاه حمل و نقل ستاد مرکزی اربعین زائران انجام شده تا آن‌ها را به نجف منتقل کنیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->