۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأکید برنامه هفتم توسعه بر موضوع ارتقای سواد بهداشت در ایران

  • کد خبر: ۱۷۹۸۶۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
تأکید برنامه هفتم توسعه بر موضوع ارتقای سواد بهداشت در ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جایگاه سواد بهداشتی و اهمیت آن در برنامه هفتم توسعه با توجه ویژه‌ بر ارتقای کیفیت خدمات، کاهش هزینه‌ها و افزایش رضایتمندی بیماران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد کیانی، رئیس اولین کنگره بین‌المللی سواد سلامت و چهارمین کنگره بین‌المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت امروز در کنگره سواد سلامت در مشهد گفت: چهارمین کنگره بین‌المللی آموزش بهداشت و ارتقای برگزاری چنین رویداد‌هایی فرصت مناسبی برای تبادل نظر با نخبگان و متخصصان داخل و خارج کشور در موضوع آموزش بهداشت و سواد سلامت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: مبحث سواد سلامت از سال۲۰۰۸ وارد برنامه‌های سازمان بهداشت جهانی شد و مهم‌ترین برنامه‌های این حوزه ما در فاصله زمانی سال‌های۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ در کشور‌های آمریکا، کانادا و دیگر کشور‌های توسعه‌یافته ارائه شد.

وی اضافه کرد: در ایران نیز از سال۱۳۹۳ موضوع سواد سلامت به‌طور جدی دنبال می‌شود و در برنامه هفتم توسعه نیز توجه ویژه‌ای بر ارتقای کیفیت خدمات، کاهش هزینه‌ها و افزایش رضایتمندی بیماران شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ۸۲۳مقاله دریافت شده که ۷۲۷مورد آن پذیرفته شده است و ما در این رویداد ارائه مقالات، سخنرانی‌ها و پوستر‌ها را داریم، خاطرنشان کرد: اکثر این مقالات در قالب پوستر ارائه می‌شود و ما در این کنگره بین‌المللی هفت پنل تخصصی دوطرفه(فوروم) خواهیم داشت که در قالب گفت‌وگوی میان ارائه‌دهندگان و حاضران در پنل خواهد بود و پنل‌ها به‌صورت سخنرانی یک‌طرفه نیست و تجربه نشان داده که موارد دوطرفه که با پرسش و پاسخ همراه بوده به نسبت موارد یک‌طرفه که صرفاً یک سخنرانی یک‌طرفه بوده از بازخورد به‌مراتب بهتری برخوردار بوده است.

 کیانی اضافه کرد: ما هشت سخنران کلیدی و شش سخنران خارجی داریم که از این تعداد دو نفر از استرالیا، یک از نفر آمریکا، یک از نفر برزیل، دونفر از سازمان جهانی یونیسف و یک نفر از سازمان بهداشت جهانی هستند.

او با اشاره به اینکه ۶۰طرح تحقیقاتی و ۸۰پایان‌نامه در موضوع سواد سلامت از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته در سال‌های اخیر بوده است، بیان کرد: امیدواریم با برگزاری این رویداد بین‌المللی شاهد رشد و توسعه بیش از پیش در موضوع سواد سلامت و افزایش بیش از پیش سطح آگاهی مردم در این حوزه بسیار مهم باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->