گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم علیرضا ثانی‌فر با «رنگ‌ها همه سیاه هستند» در جشنواره فیلم کوتاه علیرضا قربانی با «ایرانم» راهی جنوب می‌شود ترجمه رمان‌های «ماجرای جالب دافنه» و «گشت جن در خط بنفش» منتشر شد کاهش وزن عجیب «جونا هیل» هنرپیشه هالیوود + عکس گفت‌و‌گو با عباسعلی سپاهی یونسی درباره شاعری در جهان ادبیات کودک و نوجوان نسخه ویژه نابینایان فیلم «دالان سبز» با صدای علیرضا ثانی‌فر اعضای هیئت انتخاب جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی را بشناسید جدیدترین آمار فروش فیلم‌های سینما‌های کشور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | «قسطنطنیه» در رأس گیشه آغاز اکران آنلاین «رویاشهر» همزمان با روز جهانی کودک عیادت قلقلی از سعید پیردوست + فیلم
سرخط خبرها

معاون شهردار مشهد: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما اطلاع‌نداشتن نسل جدید از سرمایه‌های فرهنگی است

  • کد خبر: ۱۷۹۸۸۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
معاون شهردار مشهد: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما اطلاع‌نداشتن نسل جدید از سرمایه‌های فرهنگی است
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: رویداد «روایت شهر» می‌تواند کمک کند سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی را با استفاده از قالب‌های نو به نسل جدید معرفی کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در حاشیه مراسم افتتاحیه رویداد «روایت شهر»؛ نخستین رویداد ملی هویت تصویری مشهدالرضا(ع) که امروز در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، اظهارداشت: هویت هر شهری وابسته به سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی آن شهر است.

وی افزود: این هویت‌ها در دوره‌های گذشته شکل گرفتند، از گذشته تا به امروز نقش‌آفرینی کردند و می‌توانند سرمایه‌ای برای حرکت روبه‌جلو در آینده باشند.

باغگلی گفت: امروز یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما در حوزه فرهنگی و اجتماعی اطلاع‌نداشتن نسل جدید از سرمایه‌های فرهنگی خودشان است. رویداد «روایت شهر» می‌تواند کمک کند سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی را با استفاده از قالب‌های جدید به نسل جدید معرفی کنیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ادامه داد: با این کار می‌توان کارکرد‌های تثبیت هویت شهری و سرمایه‌ها را برای نسل جدید ایجاد و زمینه‌ای فراهم کرد تا از این سرمایه‌ها برای حرکت روبه‌جلو در آینده استفاده شود.

وی بیان کرد: این مهم است که ببینیم هنرمندان چقدر انگیزه دارند و خلاقیت‌های خود را پای این کار می‌گذارند که قضاوت در این‌باره را باید به پایان برگزاری رویداد و تولیدات محصول موکول کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->