نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

معاون شهردار مشهد: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما اطلاع‌نداشتن نسل جدید از سرمایه‌های فرهنگی است

  • کد خبر: ۱۷۹۸۸۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
معاون شهردار مشهد: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما اطلاع‌نداشتن نسل جدید از سرمایه‌های فرهنگی است
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: رویداد «روایت شهر» می‌تواند کمک کند سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی را با استفاده از قالب‌های نو به نسل جدید معرفی کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در حاشیه مراسم افتتاحیه رویداد «روایت شهر»؛ نخستین رویداد ملی هویت تصویری مشهدالرضا(ع) که امروز در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، اظهارداشت: هویت هر شهری وابسته به سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی آن شهر است.

وی افزود: این هویت‌ها در دوره‌های گذشته شکل گرفتند، از گذشته تا به امروز نقش‌آفرینی کردند و می‌توانند سرمایه‌ای برای حرکت روبه‌جلو در آینده باشند.

باغگلی گفت: امروز یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما در حوزه فرهنگی و اجتماعی اطلاع‌نداشتن نسل جدید از سرمایه‌های فرهنگی خودشان است. رویداد «روایت شهر» می‌تواند کمک کند سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی را با استفاده از قالب‌های جدید به نسل جدید معرفی کنیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ادامه داد: با این کار می‌توان کارکرد‌های تثبیت هویت شهری و سرمایه‌ها را برای نسل جدید ایجاد و زمینه‌ای فراهم کرد تا از این سرمایه‌ها برای حرکت روبه‌جلو در آینده استفاده شود.

وی بیان کرد: این مهم است که ببینیم هنرمندان چقدر انگیزه دارند و خلاقیت‌های خود را پای این کار می‌گذارند که قضاوت در این‌باره را باید به پایان برگزاری رویداد و تولیدات محصول موکول کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->