ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی: شورای ششم مشهد بالاترین تراز را در بین شوراها دارد 

  • کد خبر: ۱۷۹۹۲۶
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷
رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی: شورای ششم مشهد بالاترین تراز را در بین شوراها دارد 
رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از شوراهای موفق شهر مشهد که از لحاظ تخصص، دانش فنی و مرتبط بودن تحصیلات در بالاترین تراز در بین این شش شورا قرار دارد شورای ششم است که قابل تقدیر و تشویق هستند. 
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمان‌فر در مراسم احداث مسیر دسترسی بلوار طرحچی به خیام٧٢، اظهار کرد: شاید این پروژه از لحاظ عدد و رقم قابل قیاس با پروژه‌های بزرگ در مشهد نیست اما اگر کسی وضعیت این منطقه را می‌دید که چطور ماشین‌ها در مسیرخاکی رفت‌وآمد می‌‌کردند و فضای بن‌بستی در خیابان اسماعیل‌آباد ‌ایجاد شده بود، بازگشایی این مسیر را نقطه مثبت و مهم در این منطقه می‌دیدند.

وی با اشاره به اینکه که اعضای شورا بدون حاشیه مشغول کار هستند و تنها نقطه ضعف در  اطلاع‌رسانی و گفتن مسائل است، افزود:  خواهشمندم چاره‌ای بیندیشید تا این خدمات به مردم اطلاع‌رسانی شود. 

امروز تمام توان دشمنان این است که مردم را ناامید کنند و بگویند در جمهوری اسلامی اقدامی صورت نمی‌گیرد. ما وظیفه داریم مردم را از نظام و خدماتی که در کشور ارائه می‌شود، آگاه کنیم. تمام همت مشهد به این است که متولیان این شهر در حوزه شهرداری مشکلات مردم را ببینند و آن‌ها را حل کنند.

وی ادامه داد: ما حدود ٧٠٠تا٨٠٠مصوبه در همین مساجد تصویب کردیم که حدود ٧٠٠مصوبه عملیاتی شده است. کارهای بزرگی انجام شده که مردم از آن‌ها بی‌اطلاع هستند. 

 رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از شوراهای موفق شهرمشهد که از لحاظ تخصص، دانش فنی و مرتبط بودن تحصیلات در بالاترین تراز در بین این شش شورا قرار دارد شورای ششم است که قابل تقدیر و تشویق هستند. 

پژمان‌فر ادامه داد: مشارکت مردم در حل مسائل، تصمیم‌گیری و نظارت بر کارها، تصمیم درستی بوده است، زیرا مردم نسبت به محله و منطقه خود احساس مسئولیت می‌کنند و کارها بهتر و با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->