آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل

  • کد خبر: ۱۸۰۰۶۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل از راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فخرالدین عامریان، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در سومین همایش فرصت‌های تجاری ایران و برزیل اظهار داشت: کشور برزیل بیش از ۸ میلیارد دلار به کشورمان صادرات دارد، اما در مقابل میزان صادرات ما به این کشور جدای از مواد پتروشیمی از ۲۰۰ میلیون دلار عبور نمی‌کند؛ در تلاش هستیم که وضعیت تراز تجاری را بهبود بخشیم.

وی افزود: بر اساس آمار رسمی میزان صادرات کالا از برزیل به ایران ۴ تا ۵ میلیارد دلار در نظر گرفته می‌شود، اما باید توجه داشت که در این آمار‌ها به کالا‌هایی که به صورت واسطه‌ای از دیگر کشور‌ها وارد می‌شود توجهی نمی‌شود، زیرا در آمار گمرک دو کشور ثبت نمی‌شود.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد: با توجه به شرایط تحریمی برخی از صادر کنندگان و وارد کنندگان بدون هماهنگی با سفارت و اتاق بازرگانی به این کشور کالا صادر کرده اند، اما پول خود را دریافت نکردند یا در ازای پول پرداختی کالا دریافت نکردند به طوری که موارد ۵ میلیون دلاری و ۱۰ میلیون دلاری را شاهد هستیم که با وجود پرداخت پول کالای خود را دریافت نکرده اند.

وی تصریح کرد: برای تسهیل تجارت میان دو کشور و از طریق رایزنی‌های سفارت ایران در برزیل از تهاتر نیز برای نقل و انتقال پول استفاده می‌شود و در ازای صادرات موادی مانند پتروشیمی گوشت وارد می‌شود.

عامریان با اشاره به راه اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل تصریح کرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با دو بانک این کشور، ضمانت‌های لازم برای تبادل پول میان بازرگان دو کشور از طرف مرکز تجاری صادر می‌کند و برای واردات نیز ضمانت‌هایی برای فروشنده برزیلی صادر می‌شود.

وی گفت: رقم کارمزدی که برای کارمزد انتقال پول پرداخت می‌شود در مواردی ۴ تا ۵ درصد است که امیدواریم با کمک سازمان توسعه تجارت و دیگر مسئولان دولتی بتوانیم آن را برطرف کرده و هزینه‌های اضافی پرداخت نکنیم.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد:در شرایطی که تراز تجاری به شدت به نفع برزیل است باید این کشور برای صادرات کالا‌های ایرانی به کشور خود حقوق ورودی کمتری دریافت کند که، اما برای تحقق این امر نیازمند رایزنی‌های از طرف مقامات دولتی است که تا با امروز در این زمینه کم کاری‌های صورت گرفته است.

وی یاد آور شد که کالا‌های ایران برای صادرات به برزیل در مواردی ۱۳۰ تا ۱۴۰ درصد حقوق گمرکی پرداخت می‌کند که رقم بالایی به حساب می‌آمد اگر میزان حقوق گمرکی برای ایران برداشته شود تا یک میلیارد دلار ظرفیت صادرات تنها در بخش فرش وجود دارد.

عامریان گفت: برزیل ۲ میلیارد دلار فرش وارد می‌کند که عمده آن از هند و پاکستان است سهم تنها ۲۰ میلیون دلار است.

وی با اشاره اینکه واردات محصولات پتروشیمی برای برزیل ضروری است گفت: برزیل از خریداران بزرگ کود شیمیایی در جهان است که در صورت توجه بیشتر می‌توان حجم بیشتری به این کشور صادرات داشت.

عامریان گفت: بستر سازی برای صادرات تجهیزات و کالا‌های پزشکی در حال ایجاد است تا محصولات ایرانی در این بخش به برزیل صادر شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->