نجات دختر نوجوان از پرتگاه تباهی؛ وقتی طلاق والدین، زندگی را به کام نوجوانی تلخ کرد اعتراف هولناک زن متهم به قتل: شوهرم را موقع مصرف شیشه کشتم انهدام باند حرفه‌ای سرقت از پارکینگ و انباری مجتمع‌های مسکونی مشهد دستگیری مادر و دخترشعبده‌باز که پوشاک مغازه‌ها را غیب می‌کردند! درخشش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری تبعیض در  درمان، زخمی پنهان بر تن عدالت اجتماعی بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خبر خوب صندوق ذخیره فرهنگیان برای بازنشستگان آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۱۸۰۱۷۲
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
خبر خوب صندوق ذخیره فرهنگیان برای بازنشستگان آموزش و پرورش
مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ۱۵۵ میلیارد به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان که از دوم خرداد تا اول تیر بازنشسته شدند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا نجف‌پورکردی از واریز ۱۵۵ میلیارد و ۱۵۳ میلیون ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان که از دوم خرداد تا اول تیر ۱۴۰۲ بازنشسته شده اند، خبر داد و گفت: این مبلغ شامل سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ بوده و سود سال مالی ۱۴۰۲ نیز طبق روال به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به این که مبلغ مذکور شامل واریزی عضو، واریزی تعهد دولت و سود ناشی از فعالیت‌های اقتصادی موسسه می‌باشد که به حساب ۷۸۰ نفر از فرهنگیانی که عضو این صندوق بوده‌اند واریز شد، تصریح کرد: در راستای حفظ کرامت فرهنگیان عضو، پرداخت سهم‌الشرکه در سریع‌ترین زمان ممکن و کمتر از یکماه پس از دریافت اطلاعات بازنشستگی، به حساب آن‌ها واریز شده است.

نجف‌پور گفت: این مبلغ، اولین وجوهی است که فرهنگیان بازنشسته قبل از برقراری حقوق مستمری، به طور کامل و یکجا دریافت می‌کنند.

مدیرعامل موسسه تصریح کرد: فرهنگیانی که هنوز عضو صندوق نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر نمایندگی موسسه در سراسر کشور یا ادارات تعاون آموزش و پرورش نسبت به عضویت در موسسه اقدام کنند تا از خدمات حین خدمت و سودآوری این مجموعه بزرگ اقتصادی در زمان بازنشستگی بهره‌مند شوند. همچنین فرهنگیانی که عضو موسسه هستند، می‌توانند نسبت به افزایش واریزی خود تا سقف ۵ درصد حقوق و مزایا اقدام کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->