جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده مشکل ثبت گوشی آیفون‌های ۱۴و ۱۵ به زودی حل می‌شود ذخیره سود یا ترس از ریسک‌های سیاسی | حرکت رفت و برگشتی بازار سهام (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) تشدید جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین، ریزش بورس‌های جهان از سرگرفته شد حذف کروکی در تصادفات تا خسارت ۵۳ میلیون تومان افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | طلا گرمی چند شد؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | اوج گیری دوباره نرخ دلار نوبرانه‌ای با قیمت نجومی | گوجه‌سبز کیلویی ۱۱ میلیون تومان! ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ مشروط شد قیمت و کیفیت نان رها شده است | اجاره دادن نانوایی پای دلالان را به این صنف باز کرده است قیمت جهانی نفت امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | نفت برنت به ۶۰ دلار سقوط کرد صنعت روی موج نگرانی از قطعی برق قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد اعتبار کالابرگ الکترونیکی امروز واریز شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | مشمولانی که حسابشان شارژ نشد، چه کنند؟ پیش‌بینی نرخ دلار در سال جاری | قیمت دلار واقعی نیست ارزش روز سهام عدالت به چقدر رسید؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در میادین تره بار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | توت فرنگی به بازار مشهد آمد چالش‌های افزایش حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۴ | نمایندگان کارگران و کارفرمایان چه می‌گویند؟ قیمت خرید و اجاره مسکن فراتر از توان مالی مستاجران است معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هفته آینده پرداخت می‌شود | واریز حقوق بازنشسشتگان در روز‌های ۳۰ و ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ معامله ۱۲۰ کیلوگرم شمش طلا در اولین جلسه حراج مرکز مبادله ایران در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آغاز طرح بازرسی و نظارت عید از اول اسفند

  • کد خبر: ۱۸۰۱۹
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵
آغاز طرح بازرسی و نظارت عید از اول اسفند
طرح نظارتی ویژه نوروز ۹۹ از اوایل اسفند ۹۸ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۹۹ استمرار خواهد داشت.
به گزارش شهرآرانیوز، «یداله صادقی» رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران، امروز (دوشنبه) در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال درباره میزان تخفیف محصولات در نمایشگاه‌های بهاره که از ۱۴ تا ۲۳ اسفند برقرار است، گفت: کالا‌های اساسی در این نمایشگاه‌ها با قیمت مصوب عرضه می‌شوند؛ لبنیات نیز در صورت عرضه در نهایت ۵درصد تخفیف خواهد داشت. اما تخفیف پوشاک و کیف و کفش حداقل ۱۵ درصد خواهد بود.  

وی درباره تامین و توزیع کالا‌های مورد نیاز ایام پایان سال گفت: در شهر تهران برگزاری هشت نمایشگاه عرضه مستقیم کالا پیش‌بینی شده است و در شهرستان‌ها نیز به تناسب جمعیت حداقل یک نمایشگاه برگزار می‌شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: در این نمایشگاه‌ها علاوه بر کالا‌های متداول مانند کیف و کفش و پوشاک، کالا‌های اساسی همچون مواد پروتیئنی (شامل مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز وارداتی) و همچنین شکر، برنج، روغن نباتی و محصولات شوینده و بهداشتی عرضه می‌شود.

وی همچنین اعلام کرد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای، جشنواره نوروزی داشته و اقلام خود را با تخفیف عرضه می‌کنند.

آغاز طرح نظارتی عید از اول اسفند

صادقی درباره فروش‌ها و طرح نظارتی ایام عید گفت: طرح نظارتی ویژه نوروز ۹۸ و ۹۹ از اوایل اسفند ۹۸ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۹۹ استمرار خواهد داشت. در این طرح تمامی مبادی تامین و نگهداری کالا و شبکه‌های توزیع را مورد بازرسی قرار می‌دهیم تا از تجمع و احتکار کالا جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمامی عمده فروشی‌ها در این زمان مورد بازرسی قرار می‌گیرند تا در تحویل کالا از نظر کمیتی وکیفیت و رعایت قیمت تخلف صورت نگیرد.

به گفته این مقام مسوول، مصرف‌کنندگان می‌توانند شکایات خود را علاوه بر سامانه ۱۲۴، در سایت ۱۲۴.ir به عنوان درگاه دریافت شکایات مردمی که به صورت ۲۴ ساعته مشغول به فعالیت است، نیز ثبت کنند.  

عرضه پوشاک در واحد‌های صنفی با تخفیف حداقل ۵ درصدی

وی در ادامه بیان کرد: مقرر شده حدود سه هزار واحد صنفی در حوزه کیف، کفش و پوشاک نیز فروش فوق العاده داشته باشند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره اطلاعات این واحدها، گفت: فهرست این واحد‌ها در سایت اطلاع رسانی می‌شود. بر اساس قانون نظام صنفی، واحدی که مبادرت به حراج می‌کند باید  قیمت‌های قبل و بعد را باید به صورت مقایسه‌ای در معرض دید مصرف کننده قرار دهد.

وی در پاسخ به اینکه میزان تخفیف محصولات چه میزان خواهد بود، افزود: ضریب خاصی برای کاهش قیمت در نظر گرفته نشده، اما میزان تخفیف محصولات  قطعا از ۵ درصد کمتر نخواهد بود.

۴ هزار تن پرتقال و ۳ هزار تن سیب آماده عرضه شب عید

صادقی همچنین با اشاره به طرح تنظیم بازار سیب و پرتقال شب عید تصریح کرد: چهار هزار تن پرتقال و سه هزار تن سیب برای این ایام ذخیره‎سازی کرده‌ایم. همچنین بیش از ۶۰ درصد از ۴ هزار تن پرتقال از مازندران وارد شده و در تهران آماده عرضه است.

وی ادامه داد: همچنین سه هزار تن سیب از دماوند وارد شده و در سردخانه‌های تهران موجود است. قیمت سیب و پرتقال در زمان توزیع یعنی دهه سوم اسفند ماه اعلام خواهد شد.

به گفته این مقام مسوول، قیمت تمام شده بستگی به شرایط دارد، اما شاید دولت بخواهد قیمت را پایین‌تر از قیمت تمام شده اعلام کند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->