شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم!
سرخط خبرها

نبرد کبدی‌کاران در جام کرامت

  • کد خبر: ۱۸۰۵
  • ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۷
نبرد کبدی‌کاران در جام کرامت
آغاز رقابت‌های لیگ دسته‌یک کبدی کشور در مشهد

نادر نوروزی - پانزدهمین دوره مسابقات لیگ دسته‌اول کبدی آقایان باشگاه‌های کشور تحت‌عنوان جام کرامت به‌مناسبت ولادت امام‌رضا(ع) به میزبانی مشهد مقدس برگزار می‌شود. مراسم وزن‌کشی و جلسه هماهنگی این رقابت‌ها روز گذشته با حضور نمایندگان و مسئولان فدراسیون کبدی برگزار شد و تعداد 15 تیم تا شب گذشته خود را به کمیته برگزاری معرفی کرده بودند؛ این درحالی است که فدراسیون و هیئت کبدی خراسان رضوی پیش‌از‌این خبر از استقبال چشمگیر تیم‌ها می‌دادند و از حضور 24 تیم در این رقابت‌ها خبر داده بودند. مسابقات کبدی لیگ دسته‌یک هر سال با حضور نمایندگان بیشتر استان‌ها برگزار می‌شود و 2 تیم اول به لیگ برتر کبدی کشور راه پیدا می‌کنند. این مسابقات درحالی برگزار می‌شود که پس از جابه‌جایی‌ها در هیئت کبدی حالا یک‌سالی است رئیس جدید این هیئت با ثبات در سمت خود حضور دارد و این اولین میزبانی رسمی این هیئت از رویداد‌های کشوری پس از چند سال است. این مسابقات تا 25تیرماه در مشهد ادامه می‌یابد و هیئت کبدی در این روزها به‌شدت مشغول خواهد بود؛ زیرا هم‌زمان باید از اردوی ده‌روزه تیم ملی کبدی کشورمان در مشهد هم میزبانی کند.

 

احمدیان: منابع مالی از فدراسیون و اداره کل جذب شده است
رئیس هیئت کبدی خراسان رضوی با اشاره به نبود اسپانسر در این رشته و اوضاع اقتصادی، گفت: درحالی‌که هیچ اسپانسری برای حضور در رشته‌های ورزشی با مخاطب کمتر، پیش‌قدم نمی‌شود و بودجه و کمک‌های مالی فدراسیون و اداره کل نیز به‌شدت کاهش یافته، برگزاری مسابقات و تیم‌داری، کاری بسیار دشوار و سخت است. حسین احمدیان افزود: از ابتدای حضور در هیئت، برگزاری مسابقات استانی و تشکیل تیم استان را به‌شدت پیگیری کردیم و توانستیم چندین دوره مسابقات استانی ازجمله جام رمضان را برگزار کنیم که منجر به تشکیل تیم استان و برگزاری این مسابقات شده است. وی ادامه داد: پیش‌بینی حضور برای تعداد بیشتری از استان‌ها کرده بودیم؛ اما تا آخرین لحظه حضور در وزن‌کشی 15 تیم اعلام حضور کردند، در‌حالی‌که 24 تیم پیش‌از‌این از آمادگی خود برای حضور در این رقابت‌ها خبر می‌دادند، البته این امکان وجود دارد که بازهم تعداد تیم‌ها افزایش داشته باشد. رئیس هیئت کبدی خراسان رضوی گفت: هم‌زمان با این مسابقات، میزبان اردوی ده‌روزه تیم ملی کبدی جوانان هستیم که خود را برای رقابت‌های قهرمانی آسیا آماده می‌کند و جوانان ماهم در کنار ملی‌پوشان مشغول تمرین هستند. وی عنوان کرد: منابع مالی ما محدود است؛ اما تلاش کردیم تا با ارتباط خوب با اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون، برنامه‌های خودمان را جلو ببریم و تاکنون این 2 نهاد حامی مالی ما بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->