توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟
سرخط خبرها

بهزیستی خراسان رضوی: شرکت ۳ هزار نفر در کارگاه‌های پیش از ازدواج

  • کد خبر: ۱۸۰۵۰۸
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
بهزیستی خراسان رضوی: شرکت ۳ هزار نفر در کارگاه‌های پیش از ازدواج
هدف کلی طرح آموزش پیش از ازدواج، کمک به افراد برای انتخاب آگاهانه و صحیح در راستای تشکیل خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۳ هزار نفر در کارگاه‌های آموزشی قبل از ازدواج در استان خراسان‌رضوی شرکت نموده‌اند، گفت: حدود ۹۰ درصد این کارگاه‌ها به‌صورت رایگان برگزار می‌شود. هدف کلی طرح آموزش پیش از ازدواج، کمک به افراد برای انتخاب آگاهانه و صحیح در راستای تشکیل خانواده است. کلاس‌های آموزش پیش از ازدواج برای افراد ۱۵ تا ۳۰ سال مجردی که تصمیم به ازدواج دارند، در طول سال برگزار می‌گردد. در سه ماهه اول سال‌جاری نیز ۵۰۰ نفر از این آموزش‌ها بهره‌مند گردیده‌اند.

دکتر مسعود فیروزی افزود: آموزش‌های قبل ازدواج پایه و اساس پیشرفت رابطه زوج‌ها است. از دیرباز مداخلات زوج‌درمانی و خانوادگی بیشماری به‌منظور کاهش تجربه طلاق و یافتن راه‌هایی برای شکل‌گیری ارتباطی مطلوب وجود داشته که تا حدود زیادی اثربخش بوده‌اند؛ اما بسیاری از زوجین متعارض برای دریافت این مداخلات اقدام نمی‌کنند و در صورت اقدام نیز زمانی وارد فرایند این مداخلات می‌‎شوند که مشکلات زناشویی شکل پیچیده‌ای به‌خود گرفته است.

وی با اشاره به اینکه آموزش‌های پیش از ازدواج از سال ۱۳۸۷ به صورت رسمی در تمام کشور آغاز گردیده است، گفت: استراتژی عمده، در پیشگیری از طلاق و ارتقای سلامت زوجین بر آموزش پیش از ازدواج و پیشگیری اولیه تمرکز پیدا کرده است. آموزش‌های پیش از ازدواج در سطح دنیا به عنوان شیوه‌ای برای کاهش احتمال طلاق و همچنین افزایش رضایت زوجین از ازدواج‌شان ایجاد شده و به زوجین مهارت‌های ضروری در مورد شناخت خود، انتخاب همسر مناسب و نحوه رویارویی با مسائل ارتباطی را آموزش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه بسیاری از طلاق‌ها به این دلیل رخ می‌دهند که زوجین برای ازدواج آماده نبوده و در نتیجه تصمیمات ناپخته‌ای گرفته‌اند، گفت: برای داشتن یک ازدواج موفق پیشگیری بهتر از درمان است. شرکت در دوره‌های آموزش پیش از ازدواج و نیز مشاوره پیش از ازدواج می‌تواند به‌عنوان ابزاری موثر در جهت تصمیم‌گیری بهینه در فرآیند انتخاب همسر و افزایش پایداری و رضایت زوجین در زندگی مشترک کمک شایانی نماید.

وی افزود: این دوره‌ها به‌صورت تلنگری است که بر حساسیت افراد مجرد برای جدی گرفتن مشاوره‌های پیش از ازدواج و ترغیب آن‌ها برای شرکت در کلاس‌های بیشتر می‌افزاید. مدرسین این دوره‌ها دارای مدرک دکتری یا کارشناسی ارشد روانشناسی یا مشاوره می‌باشند که دوره‌های تربیت مربی ویژه تدریس در این کلاس‌ها را نیز با موفقیت گذرانده‌اند.

فیروزی خاطرنشان کرد: ایجاد درکی واقع بینانه از رابطه عاطفی و ازدواج، شناسایی باور‌های ناکارآمد در خصوص ازدواج و مقوله عشق، شناسایی عوامل مخرب در رابطه، موضوعات و شیوه گفتگو درباره آن‌ها درفرآیند آشنایی به قصد ازدواج، ملاک‌های صحیح انتخاب همسر و... بخشی از مفاهیمی است که در این دوره‌ها آموزش داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->