دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو
سرخط خبرها

وزیر کار: افزایش یارانه دهک‌های چهارم و پنجم به زودی اجرایی می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۰۵۹۲
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
وزیر کار: افزایش یارانه دهک‌های چهارم و پنجم به زودی اجرایی می‌شود + فیلم
سیدصولت مرتضوی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره این افزایش یارانه توضیح داد: اگر خانوار‌های ۵ دهک ابتدایی، از ۱۱ قلم مشمول کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، به آن‌ها ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره این افزایش یارانه توضیح داد: اگر خانوار‌های ۵ دهک ابتدایی، از ۱۱ قلم مشمول کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، به آن‌ها ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی داده می‌شود.

وی افزود: کسانی که به هر طریقی برای یارانه ثبت‌نام نکردند یا در دهک ۱۰ قرار گرفتند و یارانه به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد و اگر نسبت دهک‌بندی اعتراض دارند، می‌توانند در سامانه اعتراض کنند و بعد از بررسی نتیجه به آن‌ها گفته خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: همکاران ما به استناد تکلیف قانونی آزمون وسع را در حال بررسی و انجام هستند و احتمال تغییر در دهک‌بندی‌ها هست و ارزیابی آن اعلام می‌شود.

وی درباره احتمال تغییر دهک بندی خانوار‌ها اظهار داشت: وزارت رفاه آزمون وسع را بررسی می‌کند و احتمال اینکه تغییراتی در دهک بندی‌ها صورت بگیرد یعنی عده‌ای از دهک‌های بالا به دهک‌های پایین یا برعکس بروند، وجود دارد.

مرتضوی با بیان اینکه موارد مورد بررسی قرار گرفته و به آن‌ها پاسخ داده می‌شود، افزود: همکاران در حوزه معاونت رفاه و اقتصادی دوباره به اسناد تکلیفی که قانون بر عهده ما قرار داده است آزمون وسع را مجددا بررسی می‌کنند و با بهره گیری از اطلاعات به روز، احتمال دارد تغییراتی در دهک‌بندی‌ها انجام شود.

وی بیان کرد: به این معنا که ممکن است عده‌ای از دهک‌های بالا به دهک‌های پایین و یک عده از دهک‌های پایین به دهک‌های بالاتر بروند و این ارزیابی مجدد آزمون وسع هم در حال انجام است و نتایج آن در آینده اعلام می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص کالابرگ هم توضیح داد: هر کسی که در ۵ دهک نخست قرار داشته باشد و یا در آینده در این ۵ دهک قرار بگیرد مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومان خواهد شد، این موضوع در دست بررسی است و احتمالا ظرف ۱۰ تا ۱۵روز آینده نتایج آن اعلام خواهد شد.

مرتضوی ادامه داد: مطالبات معوق همه صندوق‌های تحت مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حدود ۲۱۰ همت است و تکلیف دوباره‌ای در بودجه ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده و ۷۰ همت هم امسال دولت پرداخت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه کمیسیون اقتصادی که همین هفته برگزار شد این موضوع به تصویب رسید که سهام برخی از شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار دارند بابت مطالبات سازمان تامین اجتماعی به همین سازمان واگذار شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درباره باقی مانده طلب سازمان تامین اجتماعی گفت: این طلب به واسطه تکالیفی که ایجاد می‌شود، هر سال افزایش پیدا می‌کند و سازمان حسابرسی این مورد را هم بررسی کرده است، اکنون مبلغ دقیق آن را ندارم، اما حتما بررسی و اعلام می‌کنم.

مرتضوی درباره صندوق‌های بازنشستگی نیز بیان کرد: تکالیفی که مجلس و دولت برای این صندوق‌ها ایجاد می‌کند، هم مطالبات معوق آن‌ها است و هم احکامی که ایجاد کرده‌اند.

وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، با هیچ مانعی برای پرداخت حقوق و مستمری بازنشستگان مواجه نیستیم و حتی یک ریال تسهیلات، استقراض و مازاد برداشت از بانک‌ها نداریم و این مساله مدیریت شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با توجه به درآمد شرکت‌ها و توجه ویژه دولت به صندوق بازنشستگی کشور و تامین اجتماعی تعهداتی که در لایحه بودجه ۱۴۰۲ برای دولت ایجاد شده است به طور مرتب در حق صندوق‌ها پرداخت شده است.

مرتضوی در پایان از توجه شخص رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و همراهی سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی و نفت قدردانی کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->